IZVIRNO SPOROČILO: ivy@
innes4,ja jst sm tebe vidla,pa nasprot sm sedela ja,tm čist pr vratih.pa moj je biu zravn.aja pol ni nujn da je isti zdravnik al kaj??kako pa majo pol to zrihtan?ker zdravnik pa je še pol,za tratnjeka sm slišala da je pa nevem a je še ker??
Sej približno se te spomnim. Če bi te še enkrat vidla, bi ziher vedla da si to ti

Ne, ni nujno, da je isti zdravnik. Lahko je še Tratnjek, ja, pa ena Macunova, pa za še enga gin.vem, k sm bla v petek pri njemu, pa sm pozabila priimek. So pa vsi ok, no razen Tratnjeka se vse bojijo, ker je en tak človek, k nima glih pravega odnosa, ampak kot doktor je pa baje najboljši. Pa pustit se mu ne smeš pravjo

No jest k sm bl taka, bi bla ziher čist tih, če bi mi kej teživ, poj bi se pa zunej pred bolnico jezila sama nase, k sm tok smotana, da se kr pustim in ne upam nč rečt
Dons je pa res spet en lep sončkast dan

Jest se zdej sam oblečem, zrihtam, poj grem pa na en mal daljši sprehod do kolegice v trgovino na

. Treba je še mal izkoristit čas za stvari k poj ne bojo več tko mogoče
ctg...jest sm ga mela že ene petkrat. Trikrat pri svoji gin. in zdej dvakrat v porodnišnici. Je pa moj

en pravi zaspanček na ctg-jih, čist zmer spi in me morjo sestre štokat v trebuh, da bi se zbudu
dvojčica6...

bravo za voziček

je ful lep
tetra plenice...jest jih mam 20. 10 belih pa 10 pisanih. Aja pa še ene 6 malih. Tko da če jih bom rabila več, jih bom že še kupila. Verjamem pa, da se jih kr velik porabi.
čim lepše preživite tak lep sončen dan