IZVIRNO SPOROČILO: novakatja
gajka moj trebuh je tudi tokrat dosti večji kot prvič, pa bo zdaj punčka. Pa mene je tudi več okoli! Zato pa sem kriplasta: križ, kolki...
Pa ful imam močne lažne popadke, samo da se malo hitreje premeknem. Če ne bi že enkrat vedela, kakšni so pravi, bi šla verjetno že v P.
Pr menje isto, s tem, da se mi zdi, da je moj večji kot tvoj, res, da sem 2t več

kot ti, sam je ful velik - moj al pa mi je sam tok v napoto

. Včasih mam občutek, da je že ful nizko, pol pa gledam in me spet tišči gor pod rebre. Sej ne vem al sem čohnjena al kaj mi je.
Kar se pa tiče lažnih popadkov in otrdevanja in vseh spremljajočih bolečin/krčev - tko kot si rekla, če neb že enkrat rodila bi že zdavnej šla se kazat v P

. Men je najhujš ponoč, pa ko mam poln mehur no sej tut čez dan, ko mal šetam sem in tja. Po stopnicah tak še komi prsopiham. Po mi pa še tamala reče mami teči no

. Kak pa???
Dans sem naredla - nič

, še za jest ne vem če bom kej delala, ker moj gre na kosilo s stranko. Razmišljam o pizzi al pa kebabu
Kotalim se od računalnika do postelje v spalnici pa mi nikjer ne paše bit. Nč se ne dogaja, lub se mi pa tut nč ne. Še knjige ne brat. Groza