IZVIRNO SPOROČILO: Inika84
Lidl: ste vidle reklamo od Lidla, za baby varusko pa elektronski termometer? Js bi to kupla pa ne vem a bo vredu? Kaj menite?
termometer - P priporočajo "klasični" termometer z mehko konico, da lahko izmeriš temperaturo tudi v danki ali pa pod pazduho. Ušesni in tile na dotik naj ne bi bili preveč zanesljivi (to so mi tudi v lekrani rekli, ko sem spraševala, pa tam so bile cene okrog 40€ za take brez dotika

). Na koncu sem preko neta nabavila elektronskega z gibljivo konico, hiter, stal je okrog 10€, pa še za vse je uporaben (
link). Velikokrat je tudi menda temperatura odčitana na čelu nezanesljiva in ni dejansko taka kot je telesna temperatura.
el. varuška - najbolj pomembno je, da ima tako povezavo, da te ne sliši vsak sosed in pa ti ne vsakega soseda (eni kar jamrajo glede tega, če imajo slabše varuške). Boljše varuške imajo to zaščito, za te iz Lidla pa res ne vem.

Glede na opis (sem šla prav gledat) tele v Lidlu tega avtomatskega preklopa na zaščiteno linijo nimajo in moraš sam poiskat kanal, kjer pač upaš, da ne bo motenj.
To je samo moje mnenje, naj se pa vsaka sama odloči. Včasih se da dobit kakšno zadevo dovolj dobro tudi poceni, včasih pač nizka cena pomeni kompromis pri kvaliteti.

Sem zatežila, kaj?

Čeprav, meni so pa tele brisače zanimive, ker jih še vedno za mulota uporabljamo, pa bi nam še katera prav prišla...
< Sporočilo je popravil gajka -- 26.5.2010 10:26:00 >