IZVIRNO SPOROČILO: Inika84
Vročina: vas ze tut kaj muci tale vrocina zunaj? Js komaj prisopiham v stanovanje, pol me pa itak mine da bi sploh bla not, ker mava stanovanje v mansardi in mava v stanovanju 26 °C ze zdaj!!
Lidl: ste vidle reklamo od Lidla, za baby varusko pa elektronski termometer? Js bi to kupla pa ne vem a bo vredu? Kaj menite?
Povšter: s cim boste mele podlozeno vzglavje v otroski postelci? ena kolegica mi je predlagala, da naj kr kaksno knjigo pod jogi potisnem.
Vročina na srečo mene ne muči preveč, razen ponoči mi je vroče bolj kot prej, pač odprem okno in imam tanjšo koco.
Lidl - termometer je tudi po moje bolje imeti kar navaden z gibljivo konico. Moja kolegica je imela takšnega za merjenje v ušesu in ni kazal kaj dosti natančno, pa je bil kvaliteten in predvsem drag.
Glede varuške pa tudi jaz razmišljam, če bi jo kupila. A nisem predvsem prepričana.
Povšter - tudi mi ne bomo imeli povštra, le eno pleničko pod glavico.
misar - res lep trebušček
bejbika81 - tudi meni so rekli, da je naš

malo majčken. Jutri imam kontrolo pa bomo videli, a kot so rekel nekatere. Otroci so si različni, kot smo različni starši. Niti jaz niti moj fant nisva preveč velika, tak da sklepam, da tudi moj otrok ne more biti velikan. Samo upam, da bo vsaj okro 2800 oz 3000g. Potem pa bo že zrasel.
Malo sem pokomentirala, sedaj pa grem dokončat kosilo potem pa malo lenarjenja.