Hojla
IZVIRNO SPOROČILO: miki23
ojla punce,meni je pa zadnje dni skos slaboooo
,pa spat moram popoldan obvezno... glava me ze dva dni boli,cisto zanic sem...
Tole je pa tko kot da bi jaz pisala, sam da morm dodat, da mam še neke vrste črevesno virozo, ki jo je najprej skasiral dragi, pol pa še jaz (vsaj bruham ne tkokot on). Zdej je to sračkanje mim men pa še kr tko grozno slabo. Sem od včeraj na bolniški - zarad viroze, zato da ne okužim ljudi na šihtu.
Včeraj sem mela tut 1 pregled, vse je bp (hvala bogu), imamo enga

, ki bi naj privekal na svet 14.6. Nosečka na včerajšnji dan sem 8t2dni. Mela sem en mali polip, in kokr sem jo razumela, mi je odščipnla, ker mi je rekla, da bom kaka 2dni mela mal krvavga izcedka. Res mam sam, ni krvav ampak rjavkast.
Je pa vmes šla moga ginek. na zasebništvo in je vse ful drgač kot pri prvi

, sam kar plača zavarovalnica, tko, da še slikco sem plačala 5 EUR

. Ampak, za takšno stvar kr dam.
Sva pa potem povedla obojim staršem in mojima sestrama. Njegovi pa še čakama, ko gremo k njej na obisk, ko pride s tamalim iz bolnice. Naj bi blo to jutr. Upam. Pol pa še ostanejo kolegi/ce, katerim bi pa tut rada povedla osebno in ne po tel.
Ko sem se naročala na 1 pregled je tut mene sestra vprašala, če je zaželjena

. Itak.
Bonne, sam da se je dobr izšlo.
SM10
Tut jaz sem že na tem, da jih bom oblekla, ker me vse tišči, sam še morm in mal v šoping, ko bom boljš. A je že kera kaj gledala, Jaz sem vidla ene žametke v H&M, Kar se pa oprsja tiče, pa se strinjam s tabo.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kreme za strije: v prvi nosečnosti sem fasala samo strije po prsih(na vsaki ene 3), zato bom temu predelu namenila največ pozornosti, je pa tud res, da sem jih dobila šele čisto na koncu in ko sem prišla že iz porodnišnice, ko sem zgledala ko Pamela Anderson
...mazat sem se začela šele v drugi polovici nosečnosti in zdaj bom verjetno prav tako.
Jaz sem se v prvo tut skos mazaa in sem pridela tut sam strije na prsih in tudi bv bistvo prve dni po porodu. Bom počas začela kaj uporabljat bolj na tem predelu.
cukica,,

le tako naprej
tole sem pisala cel popolbne, ker sem mels ful za prebrat.