Hellou!
Včeraj nam je okrog štirih, petih popoldne vrgl Siol dol in sploh ni več nič delalo (js sem se pa ravno spravla nekaj pisat...
), tako da sem bila malo na "off"
. No, danes sem pa kar nekaj okrog skakala...
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
Nuhalno imam 8.12. pri Strahovi.
O, js jo mam tud takrat pri njej.

Js imam uro ob 16.20, pa ti?
sodelovanje partnerja... Pri prvi nosečnosti je bil pri nuhalni in morfologiji zraven. Pravzaprav se je šele pri nuhalni začel resnično zavedat, da bova dobila

. Drugače ga vse zelo zanima, ga skrbi, sprašuje po počutju, pomaga. Zdaj, v drugo, bo verjetno isto s prisotnostjo na pregledih, verjetno bova zraven vzela še malega. Ne vem pa še čist, ali bi ga vzela zraven samo na morfologijo, ali tudi na nuhalno. Bova videla.
Se pa ta "zavzetost" zaključi pri porodu.

Namreč že skoz govori, da zraven pa ne bo. Prvič je bil potem tako CR, zdaj drugič bomo še videli. Js ga silila zraven ne bom. Če bo hotel in bo možnost za to (da recimo ne bo spet CR), ok, drugače pa tud vredu.
nosečniška oblačila... Js jih zaenkrat še ne potrebujem. Trebušček je sicer mogoče malo bolj napet, krize pa še ni. Imam od prve nosečnosti še ene par hlač, drugače pa že na splošno ful rada nosim tunike, tako da se s temi nosečniškimi oblačili ne mislim kej preveč ukvarjat. Kakšno stvar si bom že privoščila, tako za dušo

, kej več pa verjetno ne bo potrebno...
vonjave... Mene sicer kej preveč ne motijo, edino danes mi je barva pri frizerki malo smrdela...
kava... No, js je doma sama sicer ne pijem (je dragi ne pije, samo zase je pa ne kuham), v službi pa obvezno vsak dan 2 iz avtomata, pa še kdaj med malico kakšno. Zdej sem že teden in pol sicer doma in je tačas nisem pila, mi je pa prej čist lepo stekla po grlu.

Bomo videli, kako bo zdaj.
folna... Js sem iz elevita prešaltala na tifol, ker taprvega res nisem mogla spravit dol brez davljenja.

No, zdej je pa s tifolom čist ok.
Sem pa že na začetku načrtovanja nosečnosti začela tifol jemat, pa potem precej časa ni ratalo in sem se vmes polenila, tako da bolj zares to jemljem šele od pozitivnega testa dalje. Škodit ziher ne more...
kg... Js imam še iste kile, upam, da čim dlje...
"grobost" malih otrok... Joj, meni se tud včasih tamali tako valja po trebuhu, pa s komolci ruka ravno v trebuh, da je groza.

Sicer mu vsakič govoriva, da to ne sme počet, pa to vedno "sproti pozabi".
božanje trebuščka in to... 
Iiiii, kako lepo!

Js upam, da bom tud kaj podobnega kdaj doživela

, verjetno pa se bo tud tamali bolj začel zavedati prihajajočega

šele, ko bo trebuh malo zrastel. Zdej še ne verjame čist...
cukica...

Super! Joj, ko pomislim, koliko "po nepotrebnem" pošiljajo na ta čiščenja, me je pa kr groza!
SM10... Fajn, da tako pozitivno razmišljaš.

Je pa res žalostno, da se ti to dogaja tako pogosto...

Res držim pesti, da boš kmalu spet zagledala plusek in da bo ta nosečnost lepa in brezskrbna...
vikend... Joj, ta vikend bo pa ful aktiven... Jutri namreč moj ati praznuje abrahama, pa js imam RD (ampak ta vikend ne bom nič kej posebej praznovala, bom malo prestavila

), v nedeljo pa imamo že neke obiske v planu in bo tud dan minil kot bi mignil.
V bistvu mi je ful fajn, da se bo veliko dogajalo, da bo čas hitro minil, v ponedeljek pa na kontrolo. Že komaj čakam, da vidim, kako je... Itak mislim samo pozitivno.
Lp