Hojla, zopet po dolgem času.
Sem rekla, da si zdele vzamem par minut, da se oglasim, ker so šefi lih na kolegijo. Pst, nč okol govort.
Na zadnjem pregledu je blo tko vse nahitr, UZ itak, da ni delala, ker mi ne pripada
imam pa 9.2.09 morfologijo. In ker ste mal omenjale, da gredo starejši otročki z vami me je celo mal zamikalo Ker naša me pogosto boža, pa se carta po bušiju in pravi, mami daj ga ven. Pa ji komi dopovem, da bo mogla še mal počakat. Res je posrečena.
Brcike, čutim jih od Božiča, ja lepo darilo. Je blo 15t 5/7 prvič pa sem kak teden kasnej tko, da je kr luštno, ko začutiš
. Jaz ful uživam ob brcikah.
Voziček: bomo imeli še od ta prve JANE, SLALOM PRO, ker je itak star komi 2,5 leti, pa gaže en let ne uporabljamo, tko, da je ko nov. Prodala sem sam matrix košaro in bom sedaj od svakinje imela globoko košaro in kolegicin avtosedež. Sem bla FUL, FUL ZADOVOLJNA, razen z matrix košaro, ker je bla ozka in težka ko svinc in sem jo tragala v 2 štuk.
Ines, dobrodošla, upam, da boš bolj pridna pri pisanju kot jaz
krtkova... Lepo, da si vskočila pri urejanju seznama. Nas je pa kar veliko, ne?
Vidim, da ste ene še kr pridne z učenjem. Jaz sem tok lena, da si kaj takega umislit ne upam, čeprav sem še pol leta nazaj govorila, da bi se vpisala na mag.
Zanima me, če je katra slučajno iz šolstva in vzgoje in je pred kratkim delala strokovca potem bi se naprošala za literaturo, ker za to bi se pa vseen potrudla, ko se mi bo mal energije povrnal (upam, da bo kaml prišel ta dan
). Mal me mika, da bi ga šla delat, ker bi iz sociale rada prešaltala na šolstvo, če bo kdaj kaka možnost.
Telovadba, jaz sem tok žalostna, ker na našmu koncu ni nč , še za klasično vadbo se moram do Konjic zategnat al pa v Bistrco, pol bi mogla hodit v CE oz MB, ker kje bližje nisem zadsledila. Pa se mi za to res ne splača vozit.
nČ, ZDEJ PA DOST OD MENE, DA NE BOM CELO STRAN ZASEDLA
Lep zasnežen pozdravček