Ojoj, men pa za ljubljanske nosečke čisto zmanjkuje časa, sploh, še vas komaj preberem in kaj napišem, no, pa računam, da bo kej boljše, ko bom šla v službo - zdja se pa skoz nekaj dogaja, ampak same luštne stvari več ali manj.
Danes pridem na telovadbo na Fužine, me boste prepoznale po črni bundi in črni kapi
, al pa tud ne...v temi je vsaka krava črna
Se že zelo veselim.
Krtkova, na uvajanje mi pa jutri ne bo zneslo
Za Zvezdo nisem čist ziher, bom še vidla, 19. namreč štartam s službo, mogoče, če se m o bo uspeo samo malo oglasit...Bom pa danes zvečer šla še mal na forum počekirat, da pridem na tekoče.
Joj, misar, ti si mogla bit pa čist boga!
Meymey, a pol se danes vidmo
?
Sem bila v Trstu v soboto, čeprav je v petek tako snežilo, pa je moj
šel ponoči kidat in je kudal do pol enih, potem je pa še zjutri enga plužilca nafehtal, da nam je prišel v dvorišče spucat, drugače bi z avtom nasedla in ne bi šla nikamor, za na roke kidat bi blo pa dela za par ljudi... al pa ene dve urci... pa sem kupila ene par majčk zase, pa trenirko, v glavnem pa spet za tamalga. Men je zdaj zame kr neki škoda (pa včasih sploh nisem bila taka). Sem pa našla ene par trgovin z nosečniškimi cotami, ampak pazi: trenirka zg. del 180 eur, spodnji pa 124 eur, sicer ful kjut in znižano na pol...ampak zaenkrat me je samo odneslo ven iz trgovine...
Dojenje - jaz imam prov fajn dojenje za sabo na začetku je bilo sicer ful težko ker je bil tamal nedonošen in ni znal sesat, ampak smo ga naučili
, malo so mi nastavki pomagali prvi mesec, pa na začetku sem res ful vložila v to in sem si hodila ponoč dvakrat pumpat v porodnišnici, da bi mi steklo. Sem imela pa isti sitem v porodnišnici, kot je ena zgoraj napisala, z mrežastimi spodnjimi gatami namesto modrca. pa obvezno sem pazila na to, da sem si roke umivala (ker menda tudi od tega lahko kaka bakterija pride in povzroči mastitis) in pa masaža s toplim tušem ko so se mi betonirale. Pa ful sem mazala bradavice z Lanolinom, drugače se pa dobi za vnete bradavice tudi ene take komprese, ki pomagajo, ampak po moje je zdaj še prezgodaj za to. Drugače se meni zdi pomembno,d a je tak poudarek na dojenju, ker marsikdaj ne steče samo od sebe in je ful najlažje dat flaško (tud meni je bilo na začetku ful hudo, ker je bil moj
samo 2000g težek in ni znal jest pa mu ful niso hotle dat dodatka, jaz pa itak nisem vedla a pri meni sploh kaj dobiva za jest ali ne -sem ga pač tehtalain ene par dni jokala kot dež ter preklinjala sestre, samo na koncu, ko pogledam, sem pa vesela, da nam je uspelo in sva se polno dojila do 6 meseca. Ko se mi je ponoč zbujal, sem mu ene parkrat dala dodatek, pa se je še vseeno, tako da pri nas se je zbujal bogve zakaj, tako da AM nisem nikoli dajala. vem pa da se pri vseh ne izide tako krasno, ali pa tamali nočjo vlečt tako kot se spodobi, samo res pa poznam ene par punc, ki so bile premalo vztrajne, oziroma jih je ful močno skrbelo, da ne bi bil otrok lačen in potem so prešaltali na flaško čist brez potrebe. Itak se res tukaj vsak sam odloči ampak kot je že misar napisala, najboljše je, da se prepustiš občutku in ne za vsako ceno. Bomo vidli, kako nam bo šlo pa zdaj. Aja pa še to...meni je ful prav prišla spletna stran od LLL kar se dojenja tiče in med.over.net.
Se pa strinjam z meymey, jaz bi dojila max do ene 15 mesca, itak mi je šlo že močno na živce ko je mali odbival zobe, grrr, sem ga odklopla pri 10. mesecih pa ni niti pinu, HB. Mi pa še zdaj mleko priteče
Sem se čist preveč razpisala, pa nisem hotla pametovat, ne me narobe razumet, mogoče pa kateri kaj od napisanega prav pride
Pozdravček...z enimi se pa itak danes vidimo
< Sporočilo je popravil mkbk -- 11.1.2010 14:32:11 >