IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam
Enkrat je bilo govora o Ikei, pa me zanima če katera kaj bolj pozna ta sistem. A tiste stvari, ki so na spletu, so tudi na zalogi? Ker vem, da obstaja ena posteljica iz enega Hensvik programa, pa je na spletu ne najdem. Oz najdem fotkico, potem ko hočem pa dimenzije in ceno pogledat, je pa ne najdem v katalogu. No, če mi slučajno zna katera pomagat... več glav, več ve... pa vas bomo izkoristila :)
Se mam za kr strokovnjaka za ikeo (tudi spletni del), pa sem zdejle skor diplomirala in nisem žal ničesar najdla.

Nimam pojma kam so jo skrili, hudiči!!

Lahko jim pošlješ kakšen mail, pa jih vprašaš. Ti ga bo
meymey prevedla v nemščino, pravi, da obvlada!!!
Drugače pa me jako veseli, da vas nasmejim, kajti smeh je pol zdravja (če pa upoštevate še pregovor; en jabuk na dan - drži zdravnika stran - boste pa kot rožice!!).
Hugo...ja tle je pa dolga zgodba.

Sam upam,da se bom lahko po rojstvu pol navadila na pravo ime (kajti konec koncev bo lahko tudi punčka!!)
O
pravem imenu se sicer malo pogovarjava, a nič konkretnega. Ker mi gre pol ful na živce, ko komu poveš,kakšno ime si zbral in dobiš nazaj 10000000 idej zakaj to ime ni OK in kako bi oni dali otroku ime in zakaj še jaz ne dam tako. Kr neki...
Počasi se odpravim na kosilo. Danes so skuhali: sesekljano pečenko in pire!! Mnjami!!!