Dannnn,
imate prostor še za eno novo
?
Ker vem, da ste same super punce, me boste že nekam stlačle vmes v vašo družbo, a ne
Sama sem sicer Aprilčica 2008, tako, da imam doma eno 'malo' princesko, 1,5 letno Brino, s katero sva preživeli super nosečnost, brez vsakih tegon, spoznali kup Aprilčic in Aprilčkov 2008, brez katerih ne bi bilo tkoooo super porodniške in verjamem, da lahko vse skupaj ponovim tudi z vami.
Nosečnost ,e je malo presenetila, pa ne ker ne bi bila planirana, ampak ker je tkooo hitr ratal. Za Brino smo se moral kar potrudit in smo jo delal dobro leto...ja, ni kaj, je pa zato izdelek tko perfektno narejen
Torej, po mojih izračuniha naj bi bil PDP okrog 10.6., natančneje izvem 2.11. ko imam tudi prvi pregled Wiiiiiiii, se že veselim, da bom vidla malo pikico spet v svojem bušiju
Jemljem Centrum Materna, te sem jemala tudi v prvi nosečnosti (vsi vitaminčki+ folna kislina ), včasih me kakšna slabost spomne na to kaj se dogaja v bušiju in pa spet se mi je začel delati mlek, čeprav se je Brina odstavla sama od sebe pri 10 mescih...prov hecn občutek.
Me veseli, da se takole vsak dan javljamo nove in da številka kar raste...upam, samo, da se številka ne bo za NIČ zmanjšala. Moram še mal osvojit vaše 'nike', da bom lahko pokomentirala vsako posebaj, za enkrat pa držim pesti za vse, še posebaj za tiste, ki vas kaj tare.
Se pa opažam tudi sama, kako manj 'kompliciram' glede tokratne nosečnosti...no, ne vem če je kompliciranje prava peseda, ker v prvi nosečnosti se mi prav nič zdelo, da kompliciram...prej kot to je vse imelo visoko prioriteto...zdaj mi je vse bolj domače, vem pa da ne bom tokratne nosečnosti doživljala nič manj pomembno....tiste, ki ste že mamice veste o čem govorim, a ne? Tiste, ki ste pa prvič pa vam svetujem: samo uživajte in poslušajte svoje telo, ne preveč brskat po internetu za informacijami, ker so tam tudi žalostne zgodbe, ki te dobesedno napsihirajo. Če vas bo kaj mučilo vprašajte svoje so
in boste ugotovile, da se vsem dogaja bolj ali ne isto....meni je to veliko pomenilo pri Aprilčicah 2008, kjer so bile tudi mamice s 4 ali 5 otročki in so znale dobro svetovati.
Uf, kolk sem pa zdej zafilozofirala...upam, da me ne boste ukinle, ko pa že prvič tooook nakladam...
si tipkamo, pa pa
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....