jutro....
upam, da se kje doma razvajate v topli postelji s svoji škratki ali pa nadjražjimi...jaz žal delam
kaj čmo, turizem pač ne počiva
Dobrodošle vse nove, prov fajn je videt, da se tkole povečujemo.
Glede NS nisem sigurna kako je s temi brezplačnimi zadevami. Za amniocintezo vem da ti pripada in je brezplačna po 36 letu, mogoče je tko tudi z NS.
Moj G je nabavil nove aparature in predlanskim mi je za NS računal 60€, zdaj pa baje 70€ in če hočeš ti tudi posname na cd, ampak doplačaš 30€,,,prov oderuško, glede na to, da vsi vemo kolk en cd stane in da verjetno ni nobena kunšt pritisnt 'rec' in potem 'burn'....kako služjo na takih stvareh, za katere vejo kolko nam v pričakovanju veliko pomenijo....sem pa nazadnje mogla sama kupit materinsko knjižico, zdaj pa jo dobim tam...mislim, da bi jo mogla tud že prvič, ker jim to krije zavarovalnica...ja tud tkole se da služit, tista ki je pa prvič N pa itaq še ni čist na tekočem kaj ji pripada in kaj ne.
Dr.Strahova v Domžalah ima res gužvo tako, da tista ki si želi k njej naj kar pokliče, da bo še pravočasno. Jaz sem bila pri njej na morfologiji in mi je tud cd posnela (sem ga mogla prinest s sabo! ) pa sem bla kr mal razočarana...3 posnetki, filmčki, kratki....sem pa vidla pri mojih prijateljicah,da so ene dobile precej več
Še nekaj glede NS....iz osebnih izkušenj....ne iščite preveč info po netu, ker prebereš tud kaj takega kar najrajše nebi in si potem zaskrbljen do amena...meni se je prvič čist zrolal in mi je mm (moj mož ) prepovedal za 14 dni samo pogledat računalnik in brskat po netu...nehote sem vse kar sem prebrala potem podoživljala v sanjah kot da se dogaja meni in noči so bile katastrofalne, jutra še bolj in vse veselje pričakovanja je nekam zginilo....tega zdaj ne bom naredila, rajš bom vas za kakšen nasvat prosila pa bo
Grem še mal delat pa upam, da mi bo kakšna prišla tuki na rr družbo delat
lepo nedeljo pa pa
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....