Čer,
Najprej Bim bam, hudo mi je zate, ampak po drugi strani pa če gre za tako hudo napako, je mogoče bolje da so jo odkrili. Odločitev je pa vedno težka! Srečno naprej!
Majkl, še vedno ne vem katera si bila ti.
Jaz sem iz pregleda, sem malo žalostna, je kao vse uredu, ampak v ponedeljek moram pridit nazaj s polnim mehurjem, ker nikakor ni mogla nekaj pri srčku videt. Poleg tega je ta tudi na ritki in FUUUUUl nizko, pa še glede na tedne je po teži za en teden prelahek. Kao suhec….nosim vsaj 10cm prenizko, mi je mogla uz delat skor že čist na sramni kosti, res. Priporoča mi pas, pa kake vaje, ki bi poskušale dvignit vse skupaj. Ja, spol….hm, valda vam bom povedala, ampak v ponedeljek. Za danes mi je rekla, naj samo možu povem, za ziher pa bo pogledala v ponedeljek, če se bo bolje videlo. Pa ne smem se nič mazat s kremami po trebuhu, da bo boljša vidljivost.
Ko sem prišla domov s pregleda pa je bil Filip ful bogi, imel je 40 vročine in sem ga takoj začela ohlajat z mokro tetra plenico, je vročina malo padla, ampak jest noče nič, pit pa tudi ne. Ko sem šla je zaspal in spal 1,5 ure, potem pa sva še skupaj šla in je spal od 15:45 do 18ih. Zbudil se je spet z 39 vročine, samo ko sva se prestavila iz postelje je takoj pojedel 4 mandarine (čaj odklanja) in sva inhalirala fiziološko in je bil potem precej manj vroč. Tudi pripravila sem ga pit čaj, tko da ga je zdele spil ne eks 180ml. Upam, da bomo danes bolje spali, da ne bo toliko kašljal, no, mene bo pa itak ta tretji bebi matral do ponedeljka.
Srečno vsem!