Jutro nosečkice! bom pokomentirala kot je že moja jutranja navada (namesto kave hihi) in pol na delo
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sovražim tak odnos in znam pošteno nazaj povedat. Oziroma jim dati vedeti,da z mano pa ne bodo tako neprijazne. Zadnjič sem eno sestro sred polnega hodnika nazaj nadrla, da naj bo takoj bolj prijazna do mene, da sm jst tud bila prijazna in da se ne bo tko pogovarjala z mano. Sem opazila zelo odobravajoče poglede vseh čakajočih.
js ti sam rečem kapo dol
krtkova ker sem ugotovila, da te ljudje preprosto ignorirajo, če si prijazen in potrpežljiv - kvečjemu potem naje

!! Ljudje - to mislim predvsem javna uprava, javno zdravstvo itd. Če bi bila jaz tako neprijazna s s stranko (tudi če mi zastavlja najbolj butasta vpr. na svetu) je ne bi bilo nazaj in konec. Ti moraš požret vse in vsakogar, ki je slučajno slabe volje. Sej smo vsi ljudje, sej štekam, da se zgodi slab dan ampak služba je služba... Tudi meni se je že parkrat zgodilo, da sem šele potem ko sem ostro nastopila dobila človeško obravnavo... žal je tako... pa ne zgubim tako hitro živcev ponavadi

no, pustmo to, ker je malo off topic...
ivy@ čestitam za

! Kar se pa železa tiče, če ti bo delalo slabo po njih reci za te tablete, ki jih lahko piješ - ti jih ni treba lizat... so pa za doplačat - ene 3 eur na škatlo... pa še

za take starše

... zdej imaš skor vse pripravljeno za bebita
gajka

kjiri cukr je tamali

ta bo pa ta pravi slovenc vidiš... js tud mislim, da bo golico poslušalo naše dete že od zibke naprej

je bodoči tatko tudi mahnjen na goveje
mkbk sem slišala, da je fajn dvignit medenico in noge v luft -kot za otekanje... čeprav dolgoročno verjetno nima učinka pa ti vsaj za en čas ublaži ta feeling praskanja po stegnih
naraščaj fajn se pocajtajte... sej pomlad je že v zraku... zvončki so že prikukali!!
soncnizarek25 čestitke za

! Kile pa -sem na istem pa jaz lahko migam, tako da ojoj... težko je kontrolirat apetit vsaj meni no... ti želim polno sreče s tem v glavnem!
tukaj jaz sem imela enkrat na merjenju 105/55 in je rekla sestra, da to ni nič hudega... ne vem pa kje je meja - magari pokliči pa vprašaj...
Mysterious sej bo

pride in gre tak dan... js rečem mojemu kar: sej veš, da sem zdaj za dva tečna in je potem vedno boljše volje ne glede na to kako ga jezim

! Nakupi - jaz bi tudi pa se bom zaenkrat še držala nazaj, ker vem, da me bo spomladi še bolj razganjalo

epiduralna in postojna... vse ki jih poznam so rekle, da epiduralna raztura in da "boš že vidla, ti bo tolk vseeno kaj ti dajo, sam da je konec bolečin itd itd... "Jaz sem še neodločena, ker pa mislim v Šempeter (je 5 km proč, Postojna pa 60)... in tam mislim, da nimajo epiduralne, ne vem kako bo... Sem pa tut jaz slišala same pohavale o Postojn, medtem ko o Šempetru, poleg pohval tudi dosti kritik... sploh pa: kdaj gremo na tisto kafe??? V torek po telovadbi ??? tokrat pa pridem sgurno
štajerka26 ti kar pridno drži svoje pupike še en cajt na toplem

pa kolk lepo če te enkrat

preseneti, ne!
Aninchy glede vozička- mislim, da majo samo spletno trgovino pri nas, tako da ne vem če bomo lahko sprobale kako fura...
pik ipoki hvala za info!!! tebi se zdi v redu praviš??? Kkašen je pa zložen? Zasede dosti placa? Koliko si pa dala za poštnino?
krtkova serm ti kar fouš za ta 3D!!! Mej se lepo!!!! pa poročaj!!
me mate že dosti???

jaz pa vas ne

- se tipkamo še potem!