Ola!
Lepe pozdravčke najprej vsem!
Danes sem prav dpbre volje ker je pertek in konec tedna, pa že 2 dni ful fajn spim. Sej sem se hotla že kej prej pofočkat, pa mam nekak v službi kar gužvo, zdle pa tipkam tik preden grem domov, ker doma ni šanse, da pred deveto pridem na net.
Bcljka, čestitke za izpit!
Misar, dobra fotka, oz. obe. In vse najboljše toji mali dečvi
!
Srečanja se žal ne bom mogla udeležit, ker takrat moj dela glih popoldne, pa mam sama našga tamauga. Drugače pa, saj bo še kaka priliak, da se spoznamo, a ne da?
krtkova -sem ti hotla napisat glede pasu, da sem gledala zadnjič po Dobro jutro, ko je bila ena fizioterqapevtka za nosečnice in je kazala pravilnmo vstajanje pa tudi nekaj o tem traku, kako si ga namestiš pa to in je rkla, da to ni glih za vsako, da si lahko včasih še več škode narediš kot koristi, da naj se ga nosi samo, če tako reče strokovnjak, pa še to kao moraš vedet, kako si ga zapet. Drugače ga jaz imam, pa ti ga lahko posodim, razen, če bi ga slučajno rabila, ampak zaenkrat mislim da ne!
Akupunktura - a katera ve kako je s tem v LJ?
Joj, moja mala lubika mi pa tko pridno brca, da sem čist blažena vsakič ko ima notri telovadne vaje.
No, tok sm rekla, da vam zaželim lep vikend, pa dost crkljanja, pa čim manj snežnih zametov in zapletov!
LP