IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: gantar
V glavnem, tako žensko bi dala jst tud mal na mučenje. Sama sem doživela dva spontana splava in men se srce trga, ko slišim kaj takega, da kdo hoče delat splave. Jst bi tako žensko oklofutala in če bi bila dohtar, bi jo mučila, da nikoli več nebi pomislila na sex, ker bi jo tolk bolelo spodaj.
Pa dobr no, dajmo se malo umirit, sej je res adijo pamet, kaj nekateri delajo, ampak tole?? Take izjave niso nič boljše kot njeno početje, sori. Jaz sem tudi imela dva spontana splava, btw.
Že dva dni berem in se mi zdijo nekateri komentarji tudi čist odveč in pregrozni

. Pa sem se trudila ogromno let, ker nisem mogla zanosit, niti s pomočjo medicine, pa tudi povedali so mi, da lahko pozabim na svoje otroke, pa so mi te izjave čist mimo. Kokr koli se sliši kruto in grdo, da se punca igra z življenjem drugih, da nima kančka pameti za izbiro kontracepcije, ji nikakor ne privoščim to kar sem doživljala jaz skozi obdobje poskušanja zanositve. Mislim rezanje mednožja in ne vem kaj še vse, haloooooo, saj je res skrajno neodgovorno in grdo, ampak pa kje živite- rezanje mednožja
Tebi veverička pa svetujem, da ji poveš o kontracepciji, da ji poveš naj si gre prebrat kako zgodbo o neplodnih parih in se naj malo zamisli. Z vsakim posegom se ji lahko zmanjšajo možnosti, da bo kdaj v prihodnosti imela otroka. Lahko da se ji zmanjša za 1%, lahko pa za 99,9%. NIkoli ne bo vedela v kateri procent bo padla, ampak dejstvo, da si nekoč želi imeti otroka, ji naj da misliti, da se bo lahko trudila takrat veliko let in da bo lahko tudi brez. Če je to ne strezni, potem pa ji res ni pomoči.