IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Evo, naš čmrlj. Tortica pa...moja prva resna torta...pa sej dobra je bila, četudi zgleda bolj bogo.
Olala, si me pustila kar brez besed
Ma, bom jaz mela luštnega zeta

Tortica je pa tudi njami njami - obvladaš mami!
ancibanci - upam, da je pred vami noč polna spanja

Uh, mene je na nek način kar ''strah'' da samo naenkrat ne bi rada zize (da ne bo pomote, tam do enega leta bom začela opuščat, ampak vseeno je psihično lažje kot da me sama odklopi...

), mogoče ga res samo tak zobki matrajo ...
ajsi - še tu čestitke za 9 M!
semper* - še za danes in vse noči naprej - da boste spali kot prejšnjo noč oz lepše! Zdravje se izboljšuje?
lučka - superca za povečan besedni zaklad & malo akrobatko!

Hja - vijš ga - jaz mojemu NE delam sivih las. To pa lahko povem oz napišem. Mu prehitro dol bežijo
kruce -

Ujuj.. srhljivo. Glavno da ste vi ok. Držte se!
goldy - jap, tak je - net vstran - še prehitro bodo odrasli... Že zdaj jo gledam in se mi zdi taaak velka, sploh ne morem verjeti kak hitro čas beži ob otročku.
blanč - hvala za zajtrk, oz večerjo v mojem primeru
Hm, sem omenila, kaj mije prejšnjič nečakinja ''prijavila''? Pupa, stara 6 let, se stisne k meni in mi reče - ja J., a ti boš pa še enega dojenčka imela? Pa jaz (seveda izredno presenečena nad tole čedno ugotovitvijo) radovedno pobrskam od kod ji ideja. Pa reče - ja, tako bunkico imaš, kot ko si bila nosečka...

Hm ... pilates anyone? Jebentiš pa man še 2 škatli domačice - kupi kera?
Se grem pocartat še malo k Zarji. Neverjetno kako tile otroci dišijo...

Sem šla danes na en sestanek, pa sem jo stisnila k sebi preden sem šla - prav dišalo mi je cel čas po njej. Se sploh nisem skoncentrirala, dokler me ni nečakinja dregnila pod rebra, da je treba poslušat
Vse, ki vas nisem omenila - *hugs*, sem še večja zmeda zadnje čase kot ponavadi