vse najboljše tudi od mene
pa čestitke
LANI ob rojstvu
KRIŠTOFA

obilo cartanja vam želim
OBI joooj, pri vas pa res ni miru... upam, da bo na pregledu vse ok... super, da ste porihtali prebavo... glede bumbota... jst ga mam doma, ker sem mislila, da bo ok dokler ne bom mogla uporabljat trip-trap stolček pa ni bil... sem vseeno pol kupla "taprau" stol za hranjenje... bumbota imamo pa za v banjo, ko jo samo tuširam in ji je ful všeč
SONČI a sta bla kej zunaj? jst gruntam... bi al ne bi.. pa se že nekam dolgo vleče... zdej tamala itak spi... mogoč popoldne... kako se zamotita z Lovrom, če ne gresta ven?
SEKI pri nas je bil isti šmorn z GH, ko so zobki rinili ven... Zoji itak rasteta po dva naenkrat in je zato double tečka

a si kej zrihtala s fotkam? jst nč ne verjamem, da je Zarja že tko zrastla... kr fotko nalimaj
SEMPER super, da je Klemen tak jedec

juhu, zdej bo kmalu imel še kosilo
REBY o kakšnem hujšanju ti govoriš?

izgledaš
LUČKA pri nas na vasi nobenih pametnih lokalov.... mogoče je tista slaščičarna pri Matičku še najboljša varianta, sploh zaradi vozičkov... vse ostalo meni znano so bolj pajzlni... bomo dorekle... drgač pa četrtek zaenkrat lahko rečem men čist ql...
a Neži se pa tkole mudi... eh, punca že ve kaj bi rada...
naša se šele sama useda, plazi še vedno samo po gverilsko ampak bi miss tut na nogah stala in se ob meni z muko dvigne (matr je vztrajna, se vidi, da je bikec po horoskopu) ampak pol zgleda tko, k da bi plesala twist

jo kr hitr spustim na realna tla - rito
ha, me je navohala, da jo opravljam... se že prebuja... grem jo mal pocartat
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 11.2.2010 10:36:27 >