IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
A se vasi malcki tut kdaj zvijajo in tresejo in opletajo, ko je treba bradavico poiskat? Nas ma vcasih take izpade, da je groza.
U, sem vesela, da ni naša edina v tem. Se včasih prav smejim iz nje.

Zadnje čase pa ima še obdobje da se full jezi na zizi - kar na sredi akcije. Tudi ko je le-ta še polna. Jo potem malo odstavim in počakam, da se pomiri, potem pa je spet kot angelček... Seveda do naslednjega napada jeze.
No, pri nas ni več krčkov (zaenkrat) - je pa gospa sitnoba. Se je navadila po rokah nosit, zdaj pa man vragca doma. Moram čimprej tale pouch naredit pa da vidimo ...
A vaša dečica imajo slepo dudo? Naša je ne ve sesat al kaj . Zdaj si jo že želi (če ne je stalno gostja pri meni) ampak ji ven pada in potem jok in stok. Sesa pa tak, da duda skače gor in dol in zraven spušča cmokajoče glasove kot da bi dödöle jedla

- pa sem probala nuby-evo, aventovo, pa še danes sem tisto ta grdo stinky chicco-jevo nabavila. Pa ista pesem. Sem rekla, da je to to. Kakšen nasvet mogoče?
obi - a tvoj pa ne mara preveč slinga? Uh, jaz upam, da bo to to...

Glede krčkov pa nimam ideje. Še zdaj ne vem zakaj so se pri nas umirili. Mu mogoče daješ tiste kapljice za vitamin D? Jaz še nisem začela... Bom še majcko počakala...
Hm, kje so pa ostali naši atiji (kruce - kak je naša Karolina?) in mamice? Man feeling, da preveč gor tičim