Kruce, zic le naroči, po moje ti ne bo žal. Itak pa mora bit roza barve
Ja, če imaš pa tako gužvo, pol ti pa oprostim občasno branje, pa še to po diagonali ...
Je pa kljub vsemu fajn. da je sodelavka zanosila, ane. Mi že vemo
Reby, te razumem, da si čist raz
Mogoče se ti že jutri pridružim
Jaz namreč še zmeraj nisem dobila nobenega obvestila ...
Pri Se* imate pa zobki party
Evo, grem prov gledat, kdaj je našemu malemu zadnji ven pokukal ... aha, marca je bilo
Končno smo tudi pri nas dočakali 8ega
Zdaj je pa naš mali spet simetričen (mu je manjkala spodnja leva dvojkica)
Je pa bilo tokrat res za pričakovat. Nekajkrat ni spal, ful se slini, kar na prej tišči prste v usta ...
Lučka, kakšna prijetna zgodbica, to ti pa res polepša - ne dan, prav zares kar celo leto. Jaz sem tako vesela, ko vidim/doživim, da so med nami še ljudje, ki so sposobni empatije in sevajo pozitivno energijo okrog sebe
Naš mali tudi ves čas govori mama, pa mi gre kar malo na živce, k pol tašča in moževa babica (ki sta obe mami) ves čas obnašata, kot da bi njiju rad
Aja, pa hvala za tortico! Takšna je čist OK, itak je treba hujšat
Saj res, zdajle sem se spomnila, a si Goldy prišla do svojega G???? Jaz sem se tudi danes malo ulegla, v upanju, da si bom lahko malo spočila, pa je bila budnica še preden sem sploh lahko malo odklopila
Bova šli pa danes malo prej spat, ane
Biba, tudi mi smo bili zmatrani! To je čist normalen simptom materinstva. Jaz sem še vedno
No, zadnje nekaj dni sem pa prav zares čist adijo
Moram malo več spat
Sploh nam nisi povedala, a si potem rodila naravno? Pa učke so OK? Sej se bomo itak v živo zmenili, ampak me vseeno zanima ...
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Itaq, da sem prerano napisala. Sem imela en tak feeling, ko sem pisala, da raje ne tega pisat. Pa še trije happy smijleki se zraven kotajo. M je že tu
, po trinajstih dneh zamujanja. Packa.
Čist res je PACKA. Samo tole bom napisala
Spanje je pa pri nas takole. Čez dan zaspi po dop. malici. Ta se trenutno prestavlja malo bolj zgodaj, ker nas mali že ob 6ih pokonci vrže in noče več spat

Nekje ob 10ih zaspi, pol pa spi do 2 uri. Ampak tle je tudi že par dni bila sprememba - 1 urica je zadoščala

No, pol pa spi samo še v vozičku na sprehodu po kosilu natanko pol ure. To je vse. Pa še to ne, če greva čist takoj. Se mora prej še malo zmatrat. Ali ga še notri pustim, da se malo plazi, ali pa ga zunaj še malo hecam. Se je dostikrat že zgodilo, da tud teh pol ure ni odspal. Mi pomoje ne bomo imeli samo ene runde. Imamo 2 rundici

Dopoldansko in popoldansko.
Jaz sem danes še kar v
dolgih hlačah strašila. Bom jutri šla v miniki. Ah, samo menda je dež napovedan

Škoda res