Reby - jaz vem le za mazilo babynos (baje full dobro za mozoljčke in vnete ritke) - za kapljice sem pa tudi slišala, ampak nimam feedbacka... Upam, da bodo valale. Ti si že začela z AD3 kapljicami?
Superca za kopanje! To je bil velik projekt! (vsaj zame bi bil
)
ajsi - no, se bodo moji tudi že kolenom približali (trenutno so nekaj mm nad popkom
), ker je madam cele dneve gor. Dude ne mara. Ni šans - jo full jezi - vleče jo kot nora (čie ji malo držiš, ker je nekak ne ve držat) potem pa sam tečna rata in se razdraži. Najbolj jo pomiri mamina ziza..
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum
Se* mala je ful lepotička Pa tako lepo se že smeji Dojenje je v redu? Maš zdej backup varianto doma? Mi jo mamo že ves čas, odkar smo doma ... pol pa če slučajno zvečer zmanjka, pač dodamo ... in se nič ne sekiramo. Se mi zdi še najboljš tako. Une pripombe o dojenju pa sam presliš ... to kr neki ljudje sprašujeo ... mame smo pa vse tle gor itak najboljše, tolk da veš ... nič zakompleksanosti, prosim Sej te je verjetno že minila, ane. Drugače te pa že ful dolg hočem vprašat, kaj narediš, da maš tako lepe slikice - to z okvirčkom - jest bi tudi

To sem jo slučajno ujela. Minuta za tem je bil že jok. Dojenje je zdaj ok. Le če ne pijem dovolj in ne počivam potem se zmanjša. Zdaj vem - počitek (kakšna urica spanja, če je mogoče), večji vnos tekočine, pa kak čajček za dojenje (meni je Hipp všeč - ga ni treba pol uri skup scomprat) pa počasi priteče mlekec...Imam pa zdaj zalogo doma.
A, okvirčki: eno je
Corel Photo Paint Shop Pro Photo X2 (mi je ljubši od Photoshopa) drug je pa (z E-mule dollovdani (hehe, mater jaz rada skovanke delam

))
Photo Efects Studio (ima tudi zanimiva okvirje - tudi v obliki srčka, kot imam na avatarju FB-ka...). Jaz sem mal freak na urejanje sličic - nisem pro, ampak rada pa jih v okvirčke natlačim
lana in biba - joj, zdaj zdaj bosta že tu slikice svojih sončkov limale! (Jaz sem si vedno mislila - pa kaj mi vsi govorite, d anosečnost hitro mine, če se vleeečeeeee (celo tam do 25. tedna). Pa so imeli prav

)
glede pleničk: Jaz sem včeraj ene Pamperske nabavila in se mi zdijo full trde in grobe

. Al je pa samo feeling ...
Hofferjeve pleničke - če jih ne operem z mehčalcem so tak bolj grobe. Ampak ne vse - najbolj tiste z opicami
zvezdica - naša tudi rada v lupinici zaspi ampak le med vožnjo, ko pa pridemo ven pa se zbudi in tečka. Se je pa pojavil vzorček - sva bila v mestu in jo nahranim, zaspi in gremo na kafe. Pridemo tja, naročimo - mala spi, dobimo kafe na mizo - se zbudi in joooooook. Seveda zlijem kafe vase (ker nič ne vala takrat - še posebej ne dudica) in šibamo. In to se nama je zdaj že 3x zgodilo. Nekak ne mara kofetkanja, pa ne vem kak te to - če sem med nosečnostjo cel čas kofetkala. Se ni navadila? Al pa takrat samo pobegnit ni mogla?
mlinčka - je bila ta noč tudi tak mirna?
goldy - minimonkey? Hm, moram malo pobrskat po netu kaj je to!
lučka - superca za kilogramčke. Miša pa fajn raste!

Upam, da se vam čimprej poštima tole...
Ma, se bom malo považila danes

Danes je res en ''čuden'' dan. Zarja se je ponoči budila na na štiri ure, zdaj pa se zbudi, jo previjem, nahranim in zaspi nazaj. Spi kakšno uro pa pol do dve uri in se znova ponovi krog. To se še nikoli ni dogajalo. Ponavadi ni mogla zaspat nazaj. A naj me skrbi?
Hm, me je pa danes zjutraj zaaaaraaaaan (ob pol petih) lepo ftrofila med previjanjem

Prav v trenutku, ko sem hotela zamenjat plenički, je izbruhnil gejzirček

Packa mala.
Jao, kolko sem spet načvekala. Si grem tole zdaj skopirat, ker če ne pošlje bo jok in stok ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.10.2009 14:01:50 >