blanč -
Naj se čimprej uredijo tele stvari! *hugs*
mišika - superca da se stvari obračajo na bolje!
*kiss* za mala dva korenjačka s superca imenom!
andreja - kako si ti?
bibek - to nam delaj, ti se kar uštuli, še posebej s tako fajn postrežbo...
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Koliko je to nekaj časa, pa kaj si počela? Saj moja se tud ne na hudo. Ampak ko jo mam v naročju pa kar orenk pritiska glavo nazaj, tako trda se naredi, kot deska in tišči nazaj. Sem mislila, da je to zaradi krčkov.
Ugotavljam pa, da nič več noče spat na boku, tud če jo podložim z brisačo se nekako že osvobodi in pristane na hrbtu.
Kar se pa handlinga tiče pa se mi zdi, da sem že prej večino upoštevala - razen tega da se zdaj še dojimo tako, da ma obe rokici spredaj. Pa položaj lupinice ko je v naročju, edino ko podiram kupček jo mam pokonci. Takrat jo tud pod pazduho dvignem- ne vem kako bi drugače???
Ooooo, lsička naša - dobrodošla, sem se že spraševala, kam si izginila

. Jaz sem tole zvijanje nazaj prav danes opazovala. Ko jo dojim - preden jo pristavim ali pa vmes, ko ma malo pavze - zvija glavo full nazaj. Sicer je stara komaj 3 tedne, ampak se mi je zdelo, da ne more biti prav ta položaj. Čeprav jo imam med dojenjem v položaju (vsaj domnevam, da je pravilen) - obe rokici naprej oz iztegnjeni ob njenem boku (tako nam je pokazala v P), pa glavica v komolčnem loku...
Boka pa ne mara že zdaj ne,

se kar nekaj časa ''buni'' preden zaspi ...
Drugače pa - ponoči je spala od desete zvečer in do pol petih zjutraj!

Krčki so (tok tok tooook na les) umirjeni - dajeva ji 2x na dan sirup Kuminin (ok, ne bom omenjala kako težko je doseči, da mala miss tole absorbira

), massaža z Weleda oljem skoraj pri vsakem previjanju in nam gre! No, zdaj pa čakamo patronažno, da pride in jo stehta. Sem pa imela predvčeraj in včeraj mal krize že skoraj. Feeling, da je premalo mleka in Zarja je cel čas hotela le sesat. Sem jo kar pustila - upala na dejstvo zakona a povpraševanju in ponudbi. Pila čaj od Hippa za dojenje, dosti tekočine (ok, eno brezalkoholno pivo je tudi padlo ) in počivala . Ponoči je HB prišel spet en naval. Me je pa že kar začelo skrbet. No, bomo videli, kako gredo kilce gor. Drugače sem pa danes dala stran prve hlačke (kak se že reče tistim hlačkam s stopalkami?) - so ji premajhne
sunshine33 - kaj pa je bilo z našim lepotcem?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.9.2009 10:26:34 >