Prav res!!!!
No, mogoče sem se pa malo dlje zadržala, kot sem računala

!
Zjutraj sem bila na cukr testu. Ko že ravno govorite o pozabljivosti. Treba je bit tešče, ne? No, jaz pridno tešč, brez kave

in se vozim proti Njegoševi. V avtu imam pa vedno vodo (seveda z okusom) in ker je gužva mal popijem. No, na srečo mi kapne še predno se dobr nalonkam. Potem sem kljub temu šla na cukr test, ko sem že ravno tako zgodaj vstala. In na srečo se ta deci in pol cukrane vode ni poznal, ker je bil rezultat kljub vsemu 6,4 (do 7,6 naj bi bilo pa ok).
Potem ena bolj žalostna zgodba, saj sem šla na obisk k sošolki iz visoke šole in njeni hčeri na onkologijo (hči je bolana) in tam prebila dopoldan. Potem obisk pri ginekologinji, pa obisk pri splošni zdravnici, vse v urejanju NOVEGA podaljšanja bolniške, čeprav seveda odgovor na pritožbo še čakam.
Potem še mal po trgovincah s hčero...kuple prvo cotiko za našo pupu, dva bodija!
Obiskat mojega ljubega v službi, ker bo danes prišel domov enkrat ponoči (nekam sumljive so te nadure ravno v nosečnosti, a se strinjate bejbe z menoj

?) in to ob največji gužvi.
No, ni se mi še šlo domov in sem zavila še v H&M in Pikapolonico in če katero zanima imajo že letošnjo kolekcijo Jane pro slalom in Concorda fusion - ta dva namreč mene zanimata. No, odločitev bo padla po obisku še preostalih članov družine...ampak zaenkrat pri meni za eno piko vodi Concord, če bo pa Jane bo pa rdeče barve. In tako je bila ura skoraj šest, ko sem končno le uspela prispet domov.
No, zdaj sem pa nadoknadila današnji manjko tu gor

!!!
Res mi je bilo z vami in ko sem že ravno v šunku, se vam mogoče pridružim tudi v petek,...če me seveda sprejmete?!