IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
hermy, a veš da so rekle, da se ne splačat prištimat rdeče preproge sam za eno...
kdaj gremo SEM jest?
In se
Fargi nisi znašla in povedala in pokazala, da sta prišla najmanj DVA

?!!
Jaz sem za torek, 18. maja (kosilo za nosečke), takrat sigurno vem, da bom v Lj, ker imam pregled!!!
Če boste določile kakšen dan prej, se bom pa že prilagodila.
No, sicer sem pa šele zdaj prišla domov...prav lahko bi prišla k vam na čvek, ker je imel moj sestanke do 16.30!!! Res ne vem sicer, kam bi se za tako dolgo časa dala, a od mojčkanja z njim ni bilo nič

!! Potem sva šla po nakupih za jutrišnji piknik in zdaj lepo

poleg mene. Kaj ne bo, moj ubogi revež

!!!
Hvala vsem za dobre misli in podporo, nestrpno čakam novic od Monike. Ostane lahko hroma od vratu navzdol!
BarbiG, super za naše (v tem primeru seveda predvsem za tvoji

) pupe, da tako lepo rastejo. No, za mojo se ni za bat...če ste brale mojo napoved vedeževalke (ki jih potrjujejo meritve na UZ-kih), bo prava bajsika. Očitno že sedaj noče biti drugačna od sestric

!!!
Teta M dobrodošla!!! Pa ni, da si tako cviknila našo Fargi!? Fargi, Fargi uboge otroke strašiš!
V glavnem mene jutri in vsaj še v nedeljo ne bo, ker bomo imeli same piknike (upam, da to ne berejo tisti iz ZZZS - kontrolorji

?!) na našem (njegovem) vikendu v medvedovi deželi. Jutri za prijatelje, v nedeljo za familijo!
Vas bom pogrešala

!!!