Zadnji članki

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pomagati
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdet...
Počitek in spanje

Otrok ne sodeluje: 5 nasvetov
Otroci se starševskim navodilom zelo pogosto upirajo zato, ker jih starši izrekamo nekako \"ne za...
Vzgoja in razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Kar se tiče pohištva, mi2 sva tud v Ikei nabavla, sma najprej tud Mamut gledla, je ful ful lep sestav, ampak je vse tako mičkeno, tako da potem rabiš še previjalno, pa je v tej seriji ni, da pa krneki kombiniraš zram, pa se nama ni zdelo. Sva vzela potem tisto v beli barvi in je res ful lepa, pa še kombiniraš lahko potem vse skupaj.
. A ti tole samo iz radosti, ker si 10-, pri nas pa 10+, a? Ma nima veze, ljubezen gre skozi želodec.....in si ne morem pomagat, saj veš, RTM
. Sicer pa res komaj čakam, da bo čas za opremljanje prestolonaslednika. Je pa Ikea v Celovcu taka svetovna konvencija nosečk, da brez bušija al' pa vozička tja sploh ni za hodit...tako imam zdaj v planu še teh dobrih 6m notri prinesti, za naprej in za nazaj
za AC, zdaj pa stiskamo pesti še za dobre rezultate.
.
, dej mal razširi no to zadevščno, je komaj videt
....ne zna zrihtat večjega tickerčka. Sem šla na Lilypie.com, ga sestavila in vzela link pod Forum Signatures, html verzija. Poskusila tudi Ezboard, pa sloh ne dela. Špelček, Lana, katero kodo naj vzemem? Pliiiiiiz help, ker zdaj moram tudi na prestolonaslednika napravit vtis
. Jih grem mal pocukat tja.
. Hvala Špelček.
Seveda ni tako mamljiva kot so Rebyne, pa še nobene slaščice ni zraven
Če se nobena druga ne bo javila za Prometrium bi te jaz prosila, ker mi bodo ravno 3 škatlice zmanjkale.