writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del

clock-img

09.05.2010, 10:08

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

dobro jutro!
sonček mamoooo!!!user posted image

sapi, hvala za cuker! biba, mormo že dihat danes? zup, kok lepo!!! dej slikico kužka nalimaj. urshy, ne na cesto it stat!!! glej skozi okno!

mismis, user posted image
hermy, bit, kje staaaa?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

09.05.2010, 11:06

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

fargesia, sem gledala iz varne razdalje, za nič na svetu ne bi ogrozila sebe in svojega user posted image . pa hvala za skrb user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

09.05.2010, 11:12

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Sapi hvala za jutranji obrok cukra user posted image !

Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri user posted image

BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino user posted image se je kar fejst umirila in moram šteti gibe user posted image . Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS.

Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje user posted image .

Uživajte v sončnem dnevu!

Dobro jutro!

Sva se z mojim malo dlje "crkljala" v postelji, pa potem zajtrk...pa se malo zavleče. Pri nas se žal sedaj že nekaj oblači user posted image !

Sapi, sem po zajtrku, ampak to tortico bi pa z veseljem zmazala user posted image !!!

Ja, Biba dihamo (mogoče se pa še kaj spomnim od 20 let nazajuser posted image ??

O Zupka , potem pa se tvoja drži napisanega, da se mora proti koncu umiriti.

A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas user posted image .

clock-img

09.05.2010, 13:29

clock-img

biba007

pencil-img

1124

No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .
Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*

clock-img

09.05.2010, 14:07

clock-img

zup2

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke za malega Lovra Bora user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2010, 14:14

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Ne morem verjet Biba, pa ti si res ekspresna!!!
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Veliko cartanja in mirnih noči! In jasno, da je najlepšejši!!!

clock-img

09.05.2010, 14:15

clock-img

zup2

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas user posted image .

Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček user posted image
user posted image

clock-img

09.05.2010, 14:17

clock-img

špica84

pencil-img

1872

biba iskrene cestitke za malega lovra bora user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špica84 -- 9.5.2010 14:20:39 >

clock-img

09.05.2010, 14:23

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

bibooooonnn   čestitkeuser posted image

clock-img

09.05.2010, 14:31

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

biba, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

09.05.2010, 14:32

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček user posted image
user posted image

srčkana bela kepica user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

09.05.2010, 15:56

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Biba, iskrene čestitke za prestolonaslednika. user posted image user posted image user posted image Uživajte in veliko se cartajte.

clock-img

09.05.2010, 16:03

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Bibaaaaaaaaaaaaa, čestitke ob rojstvu malega razbojnika Lovra Bora user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

09.05.2010, 16:17

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Bibek, kaj bi čakala na ponedeljek, kajne? Čestitam. Bodite fajn. lepo in radi se imejte. fantič ima lepi imeni.

BarbiG ti pa že v 28 tednu...wau...čas beži. Počutje?

Mismis a sva fajn? A bomo kakšnega hajnija spili?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.05.2010, 16:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.05.2010, 16:38

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Biba: iskrene čestitke za vašega fantiča in tudi tebi vse pohvale za pogum......user posted image user posted image user posted image
Uživaj v svoji sreči in naj poteka vse lepo tudi naprej.....

clock-img

09.05.2010, 17:04

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

user posted image

O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam user posted image .
Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet??
Niso pa originalno zaprte embalaže user posted image .
Naj uživa z njim!!!

clock-img

09.05.2010, 17:23

clock-img

zup2

pencil-img

329

O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam user posted image .
Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet??
Niso pa originalno zaprte embalaže user posted image .
Naj uživa z njim!!!

Če ti ni odveč mi lahko prineseš na naslednje srečanje user posted image
Je pa tako, da naša mami živi sama, zato je kar nujno da ima eno tako malo živalco. Tako ima vsaj z nekom delo, gre malo ven in ji ni dolgčas. V vsakem primeru bi kupila novega maltežančka, mi smo jo samo prehiteli in ji ga kar dostavili na dom user posted image

clock-img

09.05.2010, 17:30

clock-img

S*

pencil-img

3006

Biba iskrene čestitke! Lepo se cartajte in uživajte v skupnih trenutkih.

clock-img

09.05.2010, 18:36

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

biba, user posted image

clock-img

09.05.2010, 18:47

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Fargi, ti si pa prava carica...kakšna slikica!
A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno user posted image ??

clock-img

09.05.2010, 19:33

clock-img

sapi

pencil-img

956

Wiiiiiiii biba ima pa Lovra Bora. Čestitke user posted image user posted image  mamici in očku za mali zakladek!!!! No očitno je bila tudi mamica pripravljena ne samo prestolonaslednik.

zup kolk je luštna bela kepica.

mismis pozdravček. Kako si, te že dolgo nisem nič povprašala. Čeprav velikokrat pridem pogledat k 40+, ker drugje sploh nobene ne poznam več.

Sedaj se gre pa zares in sem jaz naslednja. Pa še brez informacij sem ostala saj sem mislila, da mi jih bo biba posredovala pa je pobegnila v P. Kaj hočemo znajti se bo treba user posted image . Še dobro, da mi je tortico uspelo prilimat in da smo predčasno začele dihati.

Sem pa danes malo v skrbeh sem čez dan naštela samo 4-5 gibov kljub počivanju. Ne vem me kar živčki dajejo. Če tudi zjutraj ne bo nič konkretnega se bom šla pokazat.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

09.05.2010, 19:55

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

biba-iskrene čestitke za Lovra Bora, izredno lepo ime, lepo se imejte, čuvaj ga in nase, same lepe trenutke ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

09.05.2010, 21:00

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno user posted image ??

mam, mam...user posted image

bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it?

clock-img

09.05.2010, 21:37

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it?

Kolikor se spomnim sta obe rekli, da se ne splača user posted image ?! Naj pa vseeno strokovnjakinji povesta, da te ne zavedem. Vem, da sta rekli, da se na fizioterapijo ne splača, ker ves čas ponavlja eno in isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem