writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del

clock-img

10.05.2010, 09:34

clock-img

sapi

pencil-img

956

hermy pri meni je bilo isto en dan Po, en dan Lj. Pa je na koncu mož po mizi udaril in rekel Lj user posted image . Ne, ne taka je bila skupna odločitev sem že po naravi bolj ziheraš in je zato Lj končna odločitev-recimo user posted image .
Saj boš videla do konca bosta v dvomih kako in kaj.
Res imam srečo očitno v križu nosim, pa tudi otroček ni velik. Upam, da bo tudi porod ok. Jaz sem tudi zaradi avta ven padla sedaj imam pa mir. Ja, ja delo, roditi in spet delo kje so časi user posted image user posted image user posted image .

zup ne sprašuj, res živčke parajo. Včeraj sem čez dan naštela 4-5 brc, Sem bila z živci čisto na koncu. Zvečer pozno, ko sem šla spat še toliko brc, da jih je bilo skupaj malo čez 10. Danes zjutraj pa rafal brc sem si kar oddahnila. Bomo videli kaj bo čez dan.
Jaz bi tudi ta konec tedna šla na potovanje v Rim. Sicer pa, če do četrtka ne bo nič se začnemo pospešeno rekreirati. Pa slončkanje pomaga oz moževa magična tekočina mehča maternični vrat. To sem včeraj dobila kot namig od zdravstvene stroke. So se možu kar oči svetile user posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

10.05.2010, 09:40

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Res imam srečo očitno v križu nosim, pa tudi otroček ni velik. Upam, da bo tudi porod ok. Jaz sem tudi zaradi avta ven padla sedaj imam pa mir. Ja, ja delo, roditi in spet delo kje so časi user posted image user posted image user posted image .

[ Pa slončkanje pomaga oz moževa magična tekočina mehča maternični vrat. To sem včeraj dobila kot namig od zdravstvene stroke. So se možu kar oči svetile user posted image .

No, moja je povsem na sprednji strani bušija...je mojega včeraj skoraj kap, ko je nekaj natipal....pa se je tako točno čutilo, da ga je bilo kar strahuser posted image ! In če spremeni lego, se to točno vidi. Pa je bilo tako vedno in sem že vajena bit slonica user posted image .

To z slončkanjem sem zup že svetovala, pa me ni kaj resno jemala...se mi zdi...mogoče bo s tvoje strani bolj delovalo user posted image !!!

clock-img

10.05.2010, 09:47

clock-img

zup2

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

To z slončkanjem sem zup že svetovala, pa me ni kaj resno jemala...se mi zdi...mogoče bo s tvoje strani bolj delovalo user posted image !!!

user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 09:58

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Počasi vas bom morala zapustit user posted image ...mam hčerin lap top...zdej se bo pa zbudila (moj ga nekaj serje, pa noče sam na servis user posted image ). Za kišto se mi pa ne da sedet...potem imam čisto zabuhle noge (ker ne ležim udobno na postelji!)
Grem bit mal koristna user posted image user posted image !!

clock-img

10.05.2010, 10:21

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, mmmmm, jst bi tud štrudl!

ti ga bom v zvezdo dostavla ...a je pravuser posted image

clock-img

10.05.2010, 10:22

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Hermy1 ...sem pa kozauser posted image

Zakaj točno user posted image ??

ja k že vrabci čivkajo da imaš danes 100tico..meni pa potegne v 25 krogu...halouser posted image

clock-img

10.05.2010, 10:23

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Hermy1 ...sem pa kozauser posted image

Zakaj točno user posted image ??

ja k že vrabci čivkajo da imaš danes 100tico..meni pa potegne v 25 krogu...halouser posted image

Naj ti bo oproščeno...je bilo še prezgodaj user posted image !!!

clock-img

10.05.2010, 10:25

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

žlehtnoba! kdaj pade zvezda?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

10.05.2010, 13:00

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Hermy, tud jst ti user posted image user posted image user posted image za 100-tko. Kolk čas šiba, a ne?

Bit, zdej pa še z večjim veseljem pričakujem petek naslednji teden. Pa ti boš tud kmal na 100-tki. Sem prečekirala.

Men se bo zmešal, če se tale vreme ne bo kaj kmalu zrihtal. Mam poln kufr tega dežja. In sploh nisem za nikamor. Sam spala bi, sam kaj ko mi je zadnje dni obračanje v postelji postal že pravi projekt. Da ne govorim, če hočem pridt na drugo polovico k možeku. Ko mi to uspe, pa pol še pol ure diham kot slon. user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:01

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Aja, kdo je omenjal zvezdo? Se mi že sline cedijo.

clock-img

10.05.2010, 13:40

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jst sem pa tako vesela, ker se je moj na šiht zmenil, da greva lahko dopoldne v MŠ na nujna predavanja!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 14:11

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

eno vprašanjce...bo katera šla SEM?

clock-img

10.05.2010, 15:30

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .
Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 15:58

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Za naju še ni jasno...jaz še vedno navijam za Paris user posted image !!!

clock-img

10.05.2010, 16:31

clock-img

špica84

pencil-img

1872

fargi jaz zelo verjetno..,da se stopim ob njegovi glasbiuser posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:33

clock-img

bit

pencil-img

1211

žlehtnoba! kdaj pade zvezda?

ja 21.5 a nimaš takrat meeting point sam ne z nami  user posted image ..sam ker te mam mučo mučo rada ti ga bom dostavla... skoraj kot door to door user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:37

clock-img

bit

pencil-img

1211

ne jst bi šla na Karana user posted image

in superca da gre možek lahko dopoldan na predavanjauser posted image

clock-img

10.05.2010, 17:44

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

bit, zakaj pa ne bi šla na oliverja?
špica, pol se bomo pa videli..user posted image

a ve se ob 11h dobite al kako?

clock-img

10.05.2010, 17:48

clock-img

bit

pencil-img

1211

bit, zakaj pa ne bi šla na oliverja?
špica, pol se bomo pa videli..user posted image

a ve se ob 11h dobite al kako? Ja

ej na Oliverju sem bla že na 5 koncertih pa je blo vedno eno in isto....mal je zlajnan... še iste vice pravi.... drgač mi je pa njegova glasba všeč..user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:53

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

pa sej midva tud zdej že 4 leta zapored hodiva, pa je res skos eno in isto, sam jst si ne morem pomagat...user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:56

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Dan!

Evo mene....no pa sem ga imela čast spoznati, dr. Tomaževiča namreč....danes je delal on UZ, bilo nas je pa najmanj 50 žensk tam, začel je pa malo čez 8h....Prijeten gospod je to...user posted image
No pri nas je pa sledeča situacija: imamo 1 plod, velik 10 mm in seveda srček se je lepo videl.....no, vam priznam da mi je padlo eno tako breme z ramen, saj vem da je komaj začetek, ampak vseeno, jaz bom še naprej razmišljala pozitivno in verjela da se bo vse lepo izteklo....No danes je pač naredil Uz,jaz sem bila nad slišanim seveda zadovoljna in presrečna, pa mi je rekel da lahko ustanem iz mize, no pa ustanem pa reče on:Ja kaj pa slikica, slikice pa nismo naredili.....sem mu odvrnila da bi bila presrečna če je dobim,pa je rekel no pa dajmo še enkrat nazaj na mizo, pa bomo še slikico dali....user posted image full je bil prijazen, pa na tak hecen način se je vse odvijalo....
Naslednji pregled/UZ imam pri svoji G 25.5......komaj čakam....
No to je za danes vse od mene, zvečer šibava spet nazaj v Lj., morajo/moramo  user posted image zapiti sodelavčevo hči....

Lep večer vsem...

clock-img

10.05.2010, 17:57

clock-img

špica84

pencil-img

1872

meni je se vedno olvier tako super...pa ceprav bo to treji zapored koncert kar grem

clock-img

10.05.2010, 17:58

clock-img

bit

pencil-img

1211

pa sej midva tud zdej že 4 leta zapored hodiva, pa je res skos eno in isto, sam jst si ne morem pomagat...user posted image

eheheee no vidiš tko si jst ne morem pomagat za Karana..user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:59

clock-img

špica84

pencil-img

1872

teta m...sem full vesela user posted image user posted image
to mene drug teden caka user posted image

clock-img

10.05.2010, 17:59

clock-img

bit

pencil-img

1211

Teta M superca...sedaj pa s polnimi pluči zadihaj in se veseli vsakega dne nosečnostiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem