writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del

clock-img

01.02.2010, 10:05

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Dobro jutro!

Kako smo kaj?

Gapi...držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh.

Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK.

Uživajte in božajte svoje bušije!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

clock-img

01.02.2010, 10:10

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

babe mene je strahuser posted image stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadkeuser posted image

javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas...

caw

Lubek moj, drži se, pa tvoja čmrljčka tudi. Vam pošiljam en kup sreče, pa enega velikega lupčka.

clock-img

01.02.2010, 10:15

clock-img

bit

pencil-img

1211

hmmm kajsica...... poskusu z bobi palčkami..pa borovnice suhe....
za vročnino so meni svetovali sveže stisnjen sok rdeče pese..doma narejen ne kupljen...mi je pomagalo takioj..
drži se

gapi.....user posted image user posted image user posted image sej bo šlo...boš vidla navijam da bo čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image

loremi ..hvala za kofi....kdaj pa imaš pregled....upam da se tvoji izcedki umirijo...user posted image

clock-img

01.02.2010, 10:23

clock-img

lana08

pencil-img

651

Dobro jutro,
se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok.

Gapii držim pesti.

Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali.

clock-img

01.02.2010, 10:29

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

babe mene je strahuser posted image stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadkeuser posted image

javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas...

caw

..držimo pesti user posted image user posted image user posted image ...

kajši, ti pa v postlo pa čajčke in sadje.....

.....in prišla je Živa....

clock-img

01.02.2010, 11:02

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Dobro jutro,
se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok.

Gapii držim pesti.

Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali.

joj kako je šel hitro čas pri tebi.....se mi zdi da smo včeraj stiskali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 11:05

clock-img

bit

pencil-img

1211

Tanja_Jes in Loremi....čestitke za tikerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 12:47

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Gapii, držim pesti. Bomo pa vsekakor dihale s tabo, da bo šlo čim lažje in s čim manj bolečinami.

Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne.

Loremi, ti pa kar lepo peglaj kavč. Je pa tko, da so izcedki pri nosečnicah z dvojčki zelo pogosti, tko da, če na UZ-ju ne najdejo vzroka, je po moje to povezano z samo dvojno user posted image .

clock-img

01.02.2010, 12:53

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne.

....men je blo rečen, da jemljem dabroston do 16 tedna.....ga pa imam še doma, če katera rabi....

clock-img

01.02.2010, 13:51

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu!!!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

clock-img

01.02.2010, 17:07

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole:

Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček....

Vse dobro, gapii.....

clock-img

01.02.2010, 18:18

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu!!!

..to mi je pa full čudno, ker jaz nisem imela niti enkrat nobenega izcedka, pa sem ga morala jemati vseeno do 16 t user posted image

gapi, držimo pesti, da bo kmalu akcija user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 18:18

clock-img

lana70

pencil-img

2857

kajši, halo, šele sedaj vidim, da nimaš tickerja uštimanga!!!!!!Dejmo, da bom vedla, v katerem tednu si!!

clock-img

01.02.2010, 18:25

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dobro jutro!

Kako smo kaj?

Gapi...držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh.

Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK.

Uživajte in božajte svoje bušije!

Mene je tudi to doletelo v nosečnosti, hud rotavirus (je šla voda iz VSEH odprtin). Ko pa sem začela jesti oglje in čaj iz suhih borovnic, ki sem jih nato pojedla, se je končalo kot bi mignil. In vse to po priporočilu zdravnika.

clock-img

01.02.2010, 18:25

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole:

Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček....

Vse dobro, gapii.....

Drži se in naj bo vse v redu, porod miren, otročka sta pa itak že zdaj zakladka.user posted image

clock-img

01.02.2010, 18:39

clock-img

protina

pencil-img

322

čer!

hja jaz sem imela ta prvo pri sebi,ker se je ponoči zbujala vsaki 2 uri in se mi res ni dalo hodit iz ene sobe v drugo.

Bi se še kam zaletela od utrujenostiuser posted image user posted image .

Smo jo pa pri 3,5 letih prepričali,da je šla v svojo sobo spat.No zdaj se pride proti jutru še pocartat.

Na začetku bo definitivno posteljica v spalnici in,če bo ta user posted image rajši spal kot ta prva se zna zgodit hitra preselitev.

Sicer pa delaš kako vidiš,da je najboljše za user posted image in tebe.

clock-img

01.02.2010, 18:46

clock-img

protina

pencil-img

322

joj berem eno pišem pa drugam.

Se opravičujem,sem mislila na februarke pa sem pri vas.No se pa štejem tud med vas,čeprav moram priznat,da ne pišem pogosto,ampak berem vas pa redno.

lp

clock-img

01.02.2010, 18:50

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

gapii27 sporoča:

Čakam pred porodno... Odprta 5 cm... Dihajmo

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 18:58

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

gapii27 sporoča:

Že dihamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 20:34

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

gapii - dihamo!!!!! Sam, da mal v liste poškilim!user posted image

Kako ste nosečke drage? Uživate? Itak, da ja!!!user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

01.02.2010, 20:40

clock-img

biba007

pencil-img

1124

gapii27 sporoča:

Gapi, Hu-hu-ha-ha-hu-hu-ha-ha. Komaj čakam, da nam sporočiš kakšno lepo novičko - al' pa dveuser posted image user posted image

No, evo, pri nas smo pa medtem Gapi-minus-dobrih-10t, pa smo takole okrogli
user posted image

clock-img

01.02.2010, 20:49

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

bibabond - super duper buši!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

01.02.2010, 22:03

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Sem prišla pogledat če je Gapi že rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihamo, dihamo....

Biba...kakšen lep buši...user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

02.02.2010, 06:41

clock-img

biba007

pencil-img

1124

Dobro jutro, pupike!
user posted image

Sem vstala sredi noči (sem se v spanju kregala s sestro pri mojem G, ki ima vse lastnosti poblaznelega nemškega ovčarja), pa sva se oba s prestolonaslednikom nepovratno zbudila. No, zdaj pa skačem Loremi v zeljeuser posted image user posted image Kako je kaj naša dvojna nosečkica to jutro?

Goldy in Tanja, hvalauser posted image Saj pravim, okroglo je lepo, a ne, Lanči?

A je že kaj novic od naše Gapi? A smo že frišne tetke, a?

clock-img

02.02.2010, 08:45

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Dobro jutro.

Biba, maš prov fleten buši. Morm res še jst eno slikco bušija nardit, ker mam približno tazga k ti. user posted image

Gapii, zdele pa sigurno že cartaš svoj zaklad. user posted image user posted image user posted image

Kajši in Lana, tole z Dabrostonom je pa res ful čudn. Sej razumem, če imaš izcedke, da ga jemlješ dalj časa. Men je G reku, da z 11 tednom lahko začnem manjšat, ker rumenjakov mehurček zgublja na svoji vlogi, ki jo predaja popkovini.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem