IZVIRNO SPOROČILO: bit
jutrčko..
potresa nisem čutla sem spala kot povh....pa živava v 7 štuku...moj ga je čutu....končno sem se naspala....
veste koga pogrešam našo kajsico....kje se skriva..a ni mela AC...no javi se pa nam napiši da je vse ok s tabo in čričkom..
midva sva skoraj diplomirala kater voziček kupit....pa saj vem da je veliko napisanega otem...kaj boste ve kupile...nama je do sedaj najbolj všeč peg perego gt3... avtosedež pa maxi cosi..z isofixom...
glede teh sedežev in vozičkom imam občutrk da bolj kot berem manj vem..
mamice pomoč
Bitka, evo, tule pa lahko primaknem svoj disertacijski lonček. No, pravzaprav recikliram znanje mojega lubija - sem mu delegirala nalogo priprave disertacije
Peg Perego kolice - najina prva izbira, pa se je izkazalo, da so lupinice na manjši strani (še zlasti za nas, ki bomo imele malčke pri kritični starosti ravno v vsej zimski opremici). Imajo isofix, kar je bil za naju eden izmed vitalnih kriterijev, ampak niso pa ravno top na lestvici varnosti (najin kriterij No. 2).
Maxi Cosi avtosedež - pri nas najbolj popularen, mislim, da imamo tudi tule nekaj navijačk. Se mi pa zdi, da je bil
Britax/Romer ocenjen višje.
Mi bomo šli za Jane Slalom Pro (tale modelček je 2009, starejše verzije imajo tudi male lupinice) in (najbrž) za Britax avtosedež. Mimogrede, tudi Britax vozički so super, sitno je samo, da v Sloveniji nimamo predstavništva - pa sem imela malček pomislekov glede servisa.