bit ja no sej to, ko bo zdej pomlad, ko se vse tko lepo ogreje in pozeleni in bi šla na kak krajši sprehod, pa ne tu doma, npr k mami, ma tko lepo tam za šetat se, al pa kam ob kako jezero, morje, isto poleti, pa kaj naj ... skoz gnijem not
oz. okol hiše. Sam da pa pridejo v nedeljo ob osmih kontrolirat, pa tud niso normalni no
. Pa kaj bi mi lahk potem, ko bom že malo dlje, npr drugo trimesečje, en tak sprehod škodoval. Že zdej ko sem skoz notri, sem zgubla vso moč, ki je še sicer bla in ko pridem od kje pol domov in po štengah gor, sopiham ko lokomotiva. Če se pa to lahk inači s tem, da potem pa lahko tud v službo hodiš, potem je pa to vse skregano z logiko. Ampak država špara tam, kjer je najmanj treba.
biba007 nebi jst zdej še šla v službo, s temi mojimi krvavitvami in izcedki že ne, pa potem za vsako kapljico, ko lulat tišči, po stopnicah gor in dol, pa prenašat nonstop tečno in zadirčno vodstvo, na-a, nebi, zato sem jst zdej že 6 tednov na bolniški. No sam upam, da mi bo dr. dal potem bolniško za naprej, ko on reče eh, sej ni tko hudo.
lana70 sevede, tebe zdej čakamo, da greš dihat, si taprva na vrsti ... ena more bit zdej taprva, ena pa tazadnja, jst čisto zadaj capljam
.
Evo, megla se je dvignila, že kuka sonček, vsej malo, napoved je neki za naslednje dni spet deževna.
Mam pa zdej še eno dodatno težavo, že prej mi je blo zmer težko zobe umivat, ko me moti tista sluz, ko se nabira v ustih, zdej pa vsakič, ko to začutim, bruham in vedno znova se mi to pojavlja
, đizs še zob ne morem normalno umit. Ampak drugač mi niti 1x ni blo slabo v nosečnosti, tole je pa kriza
.
Punce jst se pa nikol nisem mela za Reša želje odločit, ko sem vidla vse te komentarje tule gor glede njegovega odnosa, sploh pri tistih s prevelko težo. Ma jst bi jih potem vsakič sprot slišala glede tega, ker sem dost pretežka in si res v času postopka nebi želela slišat takih komentarjev; sem včas kr mal občutljiva na take besede, ki jih slišim (tko kot tisto, ko mi je dr. rekel, da sem panik, ja zakaj, če me je pa sredi noči tako močno bolelo v trebuhu, pol sem pa panik in me je en sam strah). Dobre ste, ampak boste pa res mele hiperaktivne otročke, glede na to, kolk pišete, da gre tam vse na hitro
.
No že spet preveč nakladam
.