cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

28.10.2009, 07:37

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro. user posted image

clock-img

28.10.2009, 07:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

OMG skoraj me je kap. Ly je že gor user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.10.2009, 07:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

28.10.2009, 07:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

MIdve z Lijiko sva tud že lep čas gor. Ubija me ta jutranja ura, da ne spi dalje user posted image

Zunaj je tak lepo da greva kr na sprehod, preden dobiva obisk.

clock-img

28.10.2009, 07:41

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jutro punce! Kako ste? Ste se za kakšno kavico zmenile ( vas nisem za nazaj brala)?

clock-img

28.10.2009, 07:45

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

OMG skoraj me je kap. Ly je že gor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi Luka zadnje čase hitro zbudi.

clock-img

28.10.2009, 07:45

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro punce! Kako ste? Ste se za kakšno kavico zmenile ( vas nisem za nazaj brala)?

Pa nekaj se menimo da bi se danes pri matcar dobile, ker dela.

clock-img

28.10.2009, 07:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi Luka zadnje čase hitro zbudi.

se mi je zdelo, da ne zato, ker bi prišla z mano na kafe user posted image user posted image user posted image

te

clock-img

28.10.2009, 07:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danes pri matcar......ob desetih menda....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.10.2009, 07:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro...

mi smo pa spet bolani in to isti kašelj kot 14 dni nazaj...user posted image  user posted image  user posted image . Smo kar doma ostali in ne morem priti niti na kavo niti na kostanjev piknik, žal user posted image  user posted image  user posted image . Spala pa tudi nisem nič.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 07:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Peljema A v vrtec....se tipkamo čez pol urceuser posted image ...Zmente se kje se dobimo in kdaj.............user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.10.2009, 07:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Zdaj pa pijem user posted image  in se počasi pripravljam, da grem z Janom na sveži zrak...je dobro baje za ta kašelj.

Lepo mi kofetkajte. papauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 07:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

se mi je zdelo, da ne zato, ker bi prišla z mano na kafe user posted image user posted image user posted image

te

Pa saj bom prišla. Samo ne ob 8-ih.

clock-img

28.10.2009, 07:55

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

danes pri matcar......ob desetih menda....

Čakamo doris da se izjasni.

clock-img

28.10.2009, 08:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz sem nazaj....zdaj pa se bašem s pizzouser posted image

clock-img

28.10.2009, 08:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja po mojem bo najboljše ,da se ene petnajst do desete tam pri mostu zmenimo....user posted image

clock-img

28.10.2009, 08:58

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ja po mojem bo najboljše ,da se ene petnajst do desete tam pri mostu zmenimo....user posted image

Meni je Luka glih zaspal, tak da ne vem če bom lahko petnajst do desete tam. Tak da če se doris nič ne javi idi ti naprej pa se tam dobimo.

clock-img

28.10.2009, 09:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Meni je Luka glih zaspal, tak da ne vem če bom lahko petnajst do desete tam. Tak da če se doris nič ne javi idi ti naprej pa se tam dobimo.

ma ne da se mi sama it...............

meni m tud že kinka....samo je ne bom dala spatuser posted image

clock-img

28.10.2009, 09:07

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ma ne da se mi sama it...............

meni m tud že kinka....samo je ne bom dala spatuser posted image

Lahko pa me počakaš če hočeš. Samo zdaj ne vem kako dolgo bo spal, ker zadnje čase vleče skorj 2 uri. Lahko pa se zbudi čer pol ure, tak d......... Sama se odloči.

clock-img

28.10.2009, 09:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Lahko pa me počakaš če hočeš. Samo zdaj ne vem kako dolgo bo spal, ker zadnje čase vleče skorj 2 uri. Lahko pa se zbudi čer pol ure, tak d......... Sama se odloči.

ma ne,sama res ne grem...mi ni.....user posted image

bom počakala,če ne bo predolgo ajčkal.......pa gremo pol.M je že zrihtana,tako da jo samo ubujem potem in je to touser posted image

clock-img

28.10.2009, 09:13

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ma ne,sama res ne grem...mi ni.....user posted image

bom počakala,če ne bo predolgo ajčkal.......pa gremo pol.M je že zrihtana,tako da jo samo ubujem potem in je to touser posted image

Ok.

clock-img

28.10.2009, 09:17

clock-img

nejka000

pencil-img

435

pozdravljene punce!

mogoče bom malo vsiljiva mapak vidim da ste same mariborčanke....

Pred kratkim sem se s sinom tudi sama preselila v MB.

Pa me zanima kaj kej počnete mamice tukaj, kje se kaj dogaja za otroke - če se sploh
oz. kako ubijate vsakdane?

lp

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

clock-img

28.10.2009, 09:21

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nejka000 bobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da si klepetulja tak kot mi, in da imaš rada kafetkanje. Načeloma se dobimo 1x na teden, smo pa same vredu punce. A, ne babe?

clock-img

28.10.2009, 09:22

clock-img

nejka000

pencil-img

435

ooooo to pa sem - nora na kofe, pa še čvekam rada

clock-img

28.10.2009, 09:23

clock-img

doris04

pencil-img

915

jutrouser posted image
komaj zdaj sma iz postelje zlezleuser posted image
grem si skuhat kavouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem