writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

25.09.2009, 08:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi šibamo...
Se vidimo na kavi!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.09.2009, 08:27

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Matcar tnx za povabilo, sam mislim da nam nebo zneslo (smo namreč zelo jokavi - včeraj smo bili na pediatriji in so nam delali celi kup preiskav pa v ponedeljek imamo spet- celo glavo že ma prepikano od igel).

Če bo slučajno zaspal potem mogoče pridem mimo, če ne pa spijte še kako kavico še v mojem imenu.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

25.09.2009, 12:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Matcar tnx za povabilo, sam mislim da nam nebo zneslo (smo namreč zelo jokavi - včeraj smo bili na pediatriji in so nam delali celi kup preiskav pa v ponedeljek imamo spet- celo glavo že ma prepikano od igel).

Če bo slučajno zaspal potem mogoče pridem mimo, če ne pa spijte še kako kavico še v mojem imenu.

Bošček,upam,da se čimprej pocajtata.Smo pa te pogrešale.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.09.2009, 13:52

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

kako ste se mele na kavici? Ste kaj opravljale???user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

25.09.2009, 18:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

kako ste se mele na kavici? Ste kaj opravljale???user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.09.2009, 18:46

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Upam, da ste se še zame malo načvekale.user posted image

clock-img

25.09.2009, 19:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ma še premalo smo čvekale...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.09.2009, 19:31

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ma še premalo smo čvekale...user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.09.2009, 19:32

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Aja,pa čer vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.09.2009, 20:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

En lep dober večer vse skupaj!

Ja,fajn vas je bilo spet videt,čeprav itak nimam nič od "kofeja",ker bi M samo laufala naokoli.Komaj čakam da shodi in se začne malo sam igrat in šetat. Pa prekratko je bilo danes, se mi zdi da smo komaj prišle in že šle....eh..saj bo boljše.

Jaz pa grem dokončat dispozicijo,joj mrzim to projektno delo,raje imam dudlarijo,več odnesem od tam..kot pa tole.....user posted image

Pa še jutri zjutraj ob devetih imam predavanja...fajn,ne?user posted image

No skratka,dan je minil,zvečer smo še šli malo vsi skupaj na sprehod ob naši prelepi Dravi in gledali race in labode,jih nafujtrali. M je čist nora na njih,ji samo omenim,se že dere..gaga gaga gaga...user posted image

Nič,lepo in mirno noč,se tipkamo.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.09.2009, 20:34

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Vidim,da bo spet tuga tukaj danes.
KAJ VAM JE,ŽENSKE????
Grem pred tv pa spat!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.09.2009, 20:48

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ženskice, ste se očitno na kafeju načvekale, pa je tule ful zatišje.
Hja...fajn pančkajte! Pa možeke pocartat prejuser posted image .
Mi se ne cartamo, odkar so mi prerokovali, da bom mela še eno bebo, sem se odločila za 100% metodo kontracepcije - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

25.09.2009, 21:24

clock-img

doris04

pencil-img

915

čer...evo mene...kak ste se mele na user posted image ...sonček vam je lepo šajno neuser posted image

clock-img

25.09.2009, 21:25

clock-img

doris04

pencil-img

915

Ženskice, ste se očitno na kafeju načvekale, pa je tule ful zatišje.
Hja...fajn pančkajte! Pa možeke pocartat prejuser posted image .
Mi se ne cartamo, odkar so mi prerokovali, da bom mela še eno bebo, sem se odločila za 100% metodo kontracepcije - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:30

clock-img

doris04

pencil-img

915

Ž - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

čer...evo mene...kak ste se mele na user posted image ...sonček vam je lepo šajno neuser posted image

malo ja, malo ne...kak mu je bilo...user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa možeke pocartat prejuser posted image .

ja, ja obvezno, ker sva bolj malo skupaj...user posted image ...grem navalit...user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 25.9.2009 21:35:08 >

clock-img

25.09.2009, 21:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ž - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar tebi je user posted image ? Ma tebi je vedno...user posted image .

Nebo lepo te je bilo spoznati, upam da se večkrat vidiva na srečanjih.

clock-img

25.09.2009, 21:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ker vidim, da imam monologe (ni ne prvič ne zadnjič user posted image ) grem spat oz. možeka pocartat...user posted image .

lepo spančkajte in lep vikend...user posted image .

clock-img

25.09.2009, 21:39

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

malo ja, malo ne...kak mu je bilo...user posted image

sem bla v času user posted image v slov.konjicah pa smo sedeli zunaj ravno 5 minutu ker je blo ful hladno pa veter je pihal...ob 2 ko sem se vračala pa smo med vožnjo slačle jakne in višek oblačil

clock-img

25.09.2009, 22:47

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

V konjicah si bila...jojjj, moj domači kraj.
Kaj je tam novega?

clock-img

26.09.2009, 08:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutro punce.
Midve sva nazaj user posted image sicer sem jaz prišla nazaj nahodna, Lija pa se je očitno nalezla al kaj, ker tud kašlja in smrka user posted image Ampak ni panike, bova pile sirup iz smrekovih vršičk ib bova hitro OK user posted image

Lep dan vsem..

clock-img

26.09.2009, 08:31

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Bogi tasa in Lija, čimprej se pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 08:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutro user posted image .

Tasa_m najprej dobrodošla nazaj, pa čimprej se pozdravita user posted image user posted image user posted image .

Danes pa malo na praznovanje...se ful veselim, da bo lepo vreme in da bomo malo s familijo in prijatelji kako rekli.

Možek me je že lepo dočakal...z tako lepim šopkom...user posted image . Bom ga poslikala in vam ga pokažem.

Sedaj pa grem pit kavo, Jana sem že nahranila, pol pa šibava ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem