Opala. ZA tegale se bom pa jaz zagrebla. Mi je zadnjič na FBju obljubljal eno noč
ZA nami tud en lep vikend. Moj ni odšel v Frankfurt in tako se je več posvečal nam. Že v petek dopoldne me je presenetil in rekel, da bova imela do treh čas samo zase. Tko sva šla malce v Lj ... samadva...kot v starih časih....ob Ljubljanici....na kavico...klepetek.... JOj, je pasalo.

Vikend smo preživeli doma. Več ali manj zunaj. Nimam nič kaj novega za napisat, ker se nič novega ne dogaja

Jutri imam frizerja in že kar komaj čakam.

PA sestanek z ravnateljico.
Erin nisem še prepričana, če bomo šli 8.10. na kontrolo. Lovru se dlakce niso več pojavile in ne vem, če ima smisel

Tud dr. je takrat rekla, da naj pridemo, če se bo ponovilo. TAko, da nas po svej verjetnosti ne bo. RAzen če v 10 dneh spet zrastejo
Mi smo HB zdravi. No, teče nam iz nosa, ampak to ne štejem za bolezen

Glede aspiratorjev, fiziološke, spiranja, pucanja se z vami strinjam do te mere, dokler ne ogroziš otroka, da postane bolj dovzeten za bronhitise. Imam tri bronhitične otroke doma in sploh ne razmišljam ob zabasanem nosku al bi vlekla ven z baby vacom al ne. Če samo enkrat "pozabim" , je pri nas že bronhitis na vidiku. Tako da...pri nas baby vac laufa na polno. Tud fiziološko uporabljamo na polno.
Naredite si lep nedeljski večer, pa se beremo.