IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
No Gajka, pa ravno sem te pogrešala. Kako ste?
Smo fajn, včeraj smo prišli domov. V soboto smo šli na Gorenjsko, Rok je bil tam na počitnicah. Potem je zvečer šel

tam ven s kolegi, da so še Zaro malo zapili (so hitri, kaj

), v nedeljo pa smo tam imeli še veliko praznovanje Rokovega rojstnega dneva (pač z malo zamude

, ampak drugače se ni izšlo). Ker pa se je piknik zavlekel do večera, pa potem smo mogli še vse pospravit, smo še eno noč tam prespali, včeraj popoldan smo šli mi 3je (jaz in oba palčka) še po

v službo in potem smo vendarle mahnili proti domu (naloženi do stropa

). Evo, pa je nekakšen podaljšan vikend za nami.
Ja, ker Rok zadnje čase po božje čast razno težko mehanizacijo, tudi pri torti tega nismo smeli pozabit

:
Btw, ta prvi stvar, ki jo je Rok pojedel, je bila ena skala in del žlice!

No, saj človek mu še zamerit ne more, kdaj je pa še sicer bager in pa kamenje užitno?
No, da ne omenjam, da so najljubše "knjigice" katalogi otroške gradbene mehanizacije in potem jih je treba milijonkrat prelistat in potem nam razlaga "traktor, bager, buldožer, obračalnik, prikolica, nakladalka, plug, hruška, tovornjak, valjar, dvigalo, kolesa, gosenice, žlica, auspuh, lučka, volan..."

Ja, btw, na počitnicah je prvo stvar zjutraj skozi okno zagledal bager in ostale stroje, ker zidajo zimski vrt zraven hiše... Ja, Rokova nebesa!
< Sporočilo je popravil gajka -- 27.7.2010 12:31:52 >