IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Za nami ena super noč!
Zara se je prvič dojila šele ob 5h (zaspala ob 22h). Rok se je samo enkrat ponoči zbudil in sem šla k njemu za 2 minuti, pa je že zaspal nazaj. Njami, še bi, mami!
o super za tako maratonsko spanje

, toliko časa moji punci nista zdržali brez podoja,
Ula se še vedno zbuja na 2 uri, ok, 1.rundo recimo 3.
Ampak zadnji mesec slabo spi, se zbuja na uro, uro in pol, zobki jo matrajo in posledično je fino pogosteje dojit

(njej da se razumemo), spodaj ima že 4 zobke, zgoraj pa nič ne vidim, prav hecna izgleda, ampak ima vse nabreklo in mi ne pusti da ji mažem, tako da pričakujem v kratkem tudi zgoraj.
Punci spita, mami je na hitro mal igrače vrgla po škatlah, hb da imamo veliko stanovanje, če ne bi hodila po cotah, plenicah, igračah in še kaj bi se našlo....sedaj bom eno zelenjavno juhico naredila. Cel dopoldan smo ble zuni, super da ni dežja, ob 11.20 je Ula že kinkala v vozku, Zoja bi pa še kar plezala na tobogan, prepevala Kekca, bla v mivki in še in še...sem jo kar na hitro spokala domov, jo preoblekla in umila, je kar šla direkt v posteljo, Ulo podojila in je zaspala
Lepo se imejte, če se čez vikend ne javim, po vsej verjenosti gremo punce v ponedeljek na Primorsko k noni, pa pa