IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Zoja Miša, pogrešam te.

lepo je to prebrati!
No, sej je že čas, da sem prišla nazaj, bo malo več čveka...mislim, le 7 strani v 14 dneh

...naj vas bo sram

! Zdaj bo treba zopet malo bolj v akcijo!
No, da povem, mi smo se imeli super, Kaja Lina je prava čveka. Je še kot ponavadi, bolj malo. Pomfri ima rada.

Če ji ga v gostilni ne prinesejo hitro, reče natakarju, porčičana, kje je moj pomfri! Seveda malo po svoje, a vseeno dokaj razumljivo. Je ful veseljačka, skos se smeje in je dobre volje, nabrita 100 /h, sam čaka, kje bo kaj ušpičila. Zadnje čase ima manijo na nalepke. Kakršne koli, samo da so. In jih lepi in odlepuje prav tako vsepovsod! Rada se igra z samokolnico in peskom. Trampolin je zakon. Avti - vrtiljak še bolj. Morje je o.k. Ni čisto nora nanj, ampak gre v vodo brez problema. Sicer brez rokavčkov in sicer tako da si jo z mojim podajava po vodi. Kamenčke v vodo metati in mamico in očija v vodo porivati ja prav tako prva liga. Špricanje mamice je bila na dnevni listi.

Govori veliko in že lepo oblikuje stavke, ampak malo po svoje. Mislim tudi, da malo zaradi njene odvečne luknje

. Pa tudi to bomo poštimali. Me stisne ko pomislim...ampak bo!
V glavnem dopust je uspel, spočiti in novim zmagam naproti

.
Kaja Lina še uživa, en teden bo še z babico in dedijem na morju. Brez problema je ostalo, pomahala...nič joka. Hudo je bilo meni. Ampak, ko vem, da ji to koristi... Itak bo še malo pa vrtec in obveznosti....
RD smo praznovali na morju, torta, ki smo jo naročili je bila noro dobra. So me ful presenetili!

Ampak še eno praznovanje bo v začetku septemra.
Umivanje zob, pri nas kar uspe, ampak je tako, kot je Deja napisala, vse mogoče si moram zraven zmišljevati, da jo zajček gleda, da bo potem dobila nalepko, da bo...in nekako gre. Podkupljivka je taprava.
Kahlica, ko se ji da gre lulat, kakat ji je uspelo le enkrat. Če je v gatkah skoraj ne plula...tako da verjetno še ni čisto pripravljena na to. Bo že.
Kanz Team, jaz poznam. Kar dosti stvari tam kupimo...se mi zdi da je kvalitetno...je res bolj drago, ampak.... In če ti primankuje železa si kot cota.
Tejkaz, super za dopust. Saj ni važno kje, važno, da se imate lepo! Upam, da je tvoja poškodba o.k. In super za vajine skupne trenutke z Evo. Mislim, da je prav! Glede telovadbe pa tudi...bom tudi jaz pogledala če je kaj...mislim, da bi Kaja Lina prav tako uživala!
Erin, držim pesti zate!
Krysia, vi pa uživate...tale linex ti je pa že Buhtlček povedala. Za nedomestitev soli, kupiš v lekarni nek prašek dehitrantni ali nekako tako se mu reče in mešeš v čaj. Je sicer ful ogabnega okusa. Pocajtajte se!
Sayuri, super slikce z morja, pravi frajerji ste! In bravo za toboganjnjanje, jaz bi tudi

. Pa če se ne motim, si že v službi

. Lep začetek.
Gajka, glede kletvic je pri nas isto. Porka madona mi reče včasih zjutraj ko se zbudi

. Če poveš kakšo sočno, hitro ponovi za teboj. Ampak jaz misli, da slej ko prej bo itak vse to nekje slišala in pobrala...bo že dojela kako in kaj se temu streže, čez čas.
Pablo, si se le javila, daj se še kaj...te je lepo brati!
Buhtlček, super za tortico, to bo fešta jutri!
Vsem slavljenčkom vse naj, naj....
Kar sem pozabila komentirati, me ne kregati!
Zdej pa čvekajte!!!
< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 18.8.2010 11:34:51 >