Anita Bacek Jon je zakon ja!!!! Pri nas so zakon še Telebajski, ampak samo ko so oni na TV, otroci ki potem tam nekaj skačejo je ne zanimajo
Jaz tudi, pa ne več kot 1.leto, nisem namreč več med mlajšimi
Cebrca, aparatki če jih ima gor ali ne, sliši isto, tako da po mojem ji ne nucajo kaj preveč
Škorenjčke, sem pa danes v Massu dobila za 10,00 eur, znižani iz 59,00

. Je bila zadnja številka 20 in so rekli, da imajo tako znižanje, da se jih znebijo. So pa podloženi in nepremočljivi Sympatex, sem zelo zadovoljna! Pa zelo mehki so! Sem potem še kar Super fit copatke vzela, 50% znižanje, sem dala 9,00 eur. V glavnem sva imeli srečo! Zdej pa naj sneg pada
Dojenč, katera pa je ta knjiga? Bi jo mogoče prebrala.
Gajka, tudi ti si enkrat eno prebrala, kako je bil že naslov?
Krysia, bravo Roku za čisto samostojne korake!
Sandra, kakšne cukre imaš!

Zelo lepa slika!
Tejkaz - brali pravljice? Ali jih Jaša posluša? Kaja Lina ni pri miru in ni šans, da bi pravljico poslušala. Mogoče 3 minute, potem pa konc, akcija, že išče nekaj drugega
Anita, to imam po mamici. Borbenost
Bella, hvala za lepe besede. Ostalo sva se pa po telefonu zmenili. Dobro rihtajta! Pa škornčki so zakon! Tisti na sliki
Gajka, hvala, veliko pomenijo te besede. Pa je res veš, vedno je nekaj novega in si rečeš, mah saj to so malenkosti, veliko je še slabšega in hujšega na tem svetu. Kaja Lina je navihana in jaz na vse to gledam kot na malenkosti, ki jih bo pač dala skozi. Za vsako tako stvar bo le še močnejša! In jaz tudi
No evo sem pokomentirala. Sedaj grem pa še malo za službo delat.
Lep vikend vsem!