Se strinjam da to ni le faza. Ko otrok neko stvar prvič proba niti ne ve ali je prav ali ne, starši smo tisti, ki mu moramo razložit, pokazat, naučit kaj je dobro in kaj ne. Nikjer pa ne piše da je to enostavno ali lahko, traja pa 24 ur na dan, 7 dni na teden. Jaz se trudim po načelu da Ivana poskušam vzgojit tako, da ko bo odločal sam o svojem življenju, mu bom zaupala v odločitvah, ker bom zaupala v svojo vzgojo. Vzgoja pa meni pomeni najbolj odgovorna stvar v mojem življenju. Se trudim max, toda nisem popolna.
sandra čudovite punce TTT,

sigurno razganja od ponosa.
ZojaMiša

samo da je preiskava za vama in da so ugotovili kako lahko pomagajo Kaji Lini in je konec negotovosti. Da pa vama ne bi uspelo doseči zastavljenega cilja pa ni variante. Si tako zavzeta in požrtvovalna mamica, ki si že večkrat dokazala da greš za hčerkico do konca sveta in nazaj. Zato pa je Kaja Lina tudi tako izredna in srečna hčerkica. Ravno zaradi vajine odločne volje in levje energije se bo na koncu vse uredilo. Čez eno leto bo Kaja Lina popolnoma zdrava boš videla, ker vidim da že zdaj z optimizmom gledaš naprej.
gajka si pa pridno police nafilala, tale kutina marmelada pa ni kar tako.
Katja me veseli da se poškodba pri

lepo celi, samo dolgo bo trajalo, bo pa vedno bolje. Se boste pa doma zdaj biolj crkljali.
Ryssa alernovo ni pogojev da bi jo Ivan pil, samo v kašici je šla, pa meni je bila po okusu

. Kravjega mleka še danes noče pit, je dober samo v mlečnih kašah. Pri nas je hb tista blaga alergija izzvenela sama od sebe. Upam, da bodo rezultati pri vas čim boljši in le v blagi obliki.
risanke so postale aktualne ta teden, ampak tiste z živalicami, ki bolj skačejo in manj govorijo.

Bacek Jon je pa zakon, stoji pred računalnikom in celo risanko kaže s prstom in vriska zraven.
pravljice ni varinate, aktualne so reklame, ki lahko grejo na prafaktorje

, ko je konec pa metla in smetišna poje.
Erin mislim da bo treba viken podaljšat