poopek očitno res ne dajo vseh na test.
grahek pri moji G se mi niso zdeli skopuški, glede na to da me je dala na uz h kardiologu, ker je od mojega sestra mela šum na srcu, pa un mi ga je nardil pa je blo vse ok ampak še vseen dal kontrolo ( na kateri se ni kaj vidlo
) no zdaj mam pa še enkrat. Ampak pri moji G pa od morfologije nisem imela več uz, tak da upam da mi ga tokrat nardi!
somic točno tak je ja, kot bi neki mravljinci gomazeli po obrazu... Očitno spet ena izmed nosečniških tegob. Ma jaz pa sem ful pogosto sama, sem prav razmišljala prej kaki bed bi blo, če skup padem... Sam sem se ulegla pa je minilo.
Bom omenila G v čet. Na srečo pa je to bilo šele 2. in upam, da ne bo več zdaj na koncu
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Oj punce
meni so ze dolocili rok cr-ce ne prej,potem bo moja puncka prijokcala na svet 30.12.Ne bomo januarcki 2010,zato se selim na decemberke.
Lepo nosecnost se naprej in srecno
Saj lahko pri nas ostaneš, pomoje nas bo kar nekaj decembra rodilo. Bomo pa prej odprle temo "januarčki"
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
znaki, ki jih navajete, bi lahko bili le znaki hipoglikemije, to je takrat, ko ti cukr full hudo pade...takrat te trese, mrazi, se ti vrti, se potiš, si kr mal adijo....iz tega stanja te spravi le nekaj sladkega oz OH močnega....ne more minit kar samo od sebe....drugače pa je en prvih znakov visokega cukra huda žeja...jaz jo občutim šele 3 rundo, ko imam res že konkretno povišan sladkor....v prejšnjih dveh, ko sem že imela diagnozo, nisem nikoli imela čist nobenih znakov....
Hmmm... sam jaz sem malo pred tem jedla mueslije, s koščki čokolade, tak da mal dvomim da bi blo to to... Žejna sem pa odkar vem zase
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
hvala Zaradi zelo visoke dioptrije in moznosti oslepitve.srecno tudi tebi
Kolk visoko pa imaš, če smem vprašat?
gwendolen jaz bi še mal počakala prej da karkoli uporabim, ker pri meni je tud kak dan bil povečan izcedek pa je minil sam od sebe.