lejla969, držim pesti tudi jaz, da se bo vse fajn izteklo!
včeraj sem imela kar dva pregleda- kontrolo urina in cukra na Polkliniki in je bilo oboje OK, tudi zdravnica, ki je pregledala moj dnevnik meritev cukra, je bila zadovoljna in meni, da bo kamot do konca OK
pri moji ginek. pa tudi OK, teža je rekla da je v redu (sem pridelala do zdaj-skoraj 33. teden-10 kg), zg. pritisk imam itak vedno malo povišan, pa je rekla, da ker je že od prvega pregleda v 9. tednu tako, da ni panike. srček sva tudi lepo slišale, pa trebuh mi je izmerila in je rekla, da je v redu, tako da sem bila prav happy
naslednji pregled imam čez dva tedna, torej 30.11.
na masaži v Chaothai je blo pa tud fajn, niso imeli une mize z luknjo ampak sem ležala na boku in mi je masirala eno stran hrbta, ram in rok in potem vse še na drugi strani, na koncu pa še vrat in zatilje precej na močno, sem mislila, da mi bo kar glavo spulila
pa ful lepo je dišalo masažno olje in taka luštna orientalska muska je bla, sem se kar videla tam...
če bi vzela tadolgo masažo, pa bi ble verjetno še noge na vrsti, si bom vsaj stopala še mogoče privoščila, ker me precej bolijo če preveč stojim ali hodim.
potem sem pa še malo nakupovala v Mullerju (Pampers plenice 3-6 kg, tamale imam že iz DM, bombažen modrček za dojenje, digit. termometer) in BC (koš za plenice-Grahek, sem ga dobila od Tomee Tippee za ca 20 €, plastično posodico za umivanje, veliko kopalno brisačo s kapuco od Aljaža, pa navaden otroški šlauf za sedet, če bom šivana
, aspirator za nosek pa nisem, se mi je zdel kar drag-ca 44 € pa bom počakala, če kdo ne bo vedel, kaj naj kupi
tako da rabim samo še par reči, pa bo!
ta vikend bom prala terta plenice, povijalne hlačke in cunjice in spakirala potovalko za v P. vidim, da ste se že menile o pranju - ali je vseeno, s katerim praškom ali je kak posebej primeren?? obrobe za posteljico, podloge za jogi in samega kovtrčka pa ne mislim prat, ker se ziher uniči in po moje ni potrebno, saj pride prevleka čez kovtrček, pa rjuha čez podlogo, obrobe pa tudi menda ne bo grizel, vsaj v začetku ne
meni vse kolegice, ki že imajo
pravijo, da naj čim manj komliciram in tega se bom držala!
pa lep dan!