Živjo!
Kako čudno jutro
Upam, da ne bo kmalu dež, moram malo naokoli do trgovine. Potem pa na likanje cunjic od našega sončka
Pa danes sem spala skoraj 12 ur
Me je skoraj kap, ko sem se zbudila in pogledala na uro. Sem že skoraj tako, kot v prvem trimesečju.
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
evo mene po enem tednu doma. Krvavitev se je ustavila in popadkov nimam več. Imam pa strogo počivanje in čez 10 dni spet pregled pri ginekologu. Če pa se bo vmes kaj dogajalo moram takoj v porodnišnico.
Odločila sem se, da zdaj v parih dneh vse pripravim za dojenčka in za porodnišnico.
Juhu lejla

Sam da ste ok!!! S pripravami pa kar lepo u izi, ok? Ti predvsem veliko počivaj
sisi, držim pesti za vaju

Tudi če se rodite z malo manjšo težo ampak v zrelih tednih bo šlo
Za
iz porodnišnice bom jaz naštimala kar nosečniške kavbojke. Že zdaj mi je tisti trak okoli bušita skoraj preozek, tako da bo verjetno kar šlo. Sem pa zadnjič, ko sem bla v P na urgenci, videla par družinic, kjer so mamice očitno odhajale domov po porodu. Vse so bile v debelejših pajkicah. Samo pozimi to verjetno ne bo šlo

V končni fazi... Tistih par metrov do avta in potem od avta do bloka bom že nekako
O,
Teni
Me veseli, da si še z nami

Ah pa seveda pikepoke za

:
Bi vas nekaj vprašala.
Kaj boste ve oblekle, ko bo mraz bolj pritisnil? Jaz zdaj hodim naokoli v enem flisu. Mami pravi, da ji je ful hudo ker izgledam kot kak cestni delavec, da bi mi plašč kupila

, samo se mi zdi butasto zdaj za ta mesec oz. mesec in pol kupit prav plašč. Pa tudi nič kaj veliko ne hodim po svetu, ker niti ne morem, mi potem trebuh štrajka in otrdeva. Samo ta flis je res malo tako... Pa tudi ne vem, če ga bom sploh še lahko zapela. Je že zdaj zelo zelo na knap.