IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Oj punce!
Jaz sem sedaj dobila odločbo iz CSD in to samo odločbo da sem uptavičena do enkratnega denarnega prejemka, ker sem izbrala denar in ne paketka, odločbe o porodniškem nadomestilu pa še ne. Sem predvidevala da bo to skupaj ne pa da bo za vsako stvar posebej odločba. Tiste ki ste že dobile papirje iz CSD ste tudi dobile vsako posebej, ali so samo pri naqs delavke tako zalo pridne in natančne, da ne bi slučajno kakšno zadevo izpustile oz. spregledale?
Polho3006 jaz sem imela isti problem. Vlogo za obe stvari sem oddala 6.11. odločbo za e-paket sem dobila v 5 delovnih dneh, odločbo za porodniško pa komaj danes - jo moram iti še iskat na pošto ker me ni bilo doma dopoldne. Sem pa prejšnji teden klicala na CSD pa so mi rekli da čakajo še ene podatke iz zzzs o moji bolniški in da se je malo zavleklo. Jaz bi jih poklicala na tvojem mestu.
Grahek 85 tudi mene zanima kako dolgo si bo premišljevala da naju končno zagleda

.
otroški dodatek urejaš ko se otrok rodi, meni so rekli na csd-ju da moram takrat prinesti zraven še rojstni list.
Sem vzela buskopan pa mi nič ne pomaga ker še vedno čutim vse bolečine

. In če dlje časa stojim ali hodim, jo prav čutim kako pritiska nekam dol na mehur in sramno kost tako da moram nujno v ležeči položaj.
Jaz sem si pa to predstavljala čisto drugače (manj boleče)

.
smrčanje - uh tudi moj smrči kot medved ko je utrujen, samo jaz ga po hitrem postopku odselim v dnevno sobo

oziroma se včasih že sam ker se sam sebe ustraši ko zasmrči in se zbudi. Mam srečo da ne smrči vsako noč pa da je 1x na teden v nočni hehehe

. Baje da imamo nosečnice izostrene vse čute in še hitreje slišimo kar prej nismo, mene prej sploh ni motilo če je že smrčal, zdaj bi pa kar živčnega fasala.