IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
Sem pa v torek preko spleta naročila dve igrači in sicer eno kao da je Miran kupil za dojenčka in jo bo prinesel v porodnišnico in eno za dojenčka, da bo Miran dobil tudi darilo v porodnišnici. Upam, da bo Miran vesel in da bo tako lažje sprejel dojenčka, ker zdaj že nekaj razume.
Lejla, meni je kolegica - vzgojiteljica - svetovala, da naši 19-mesečnici čimprej kupimo dojenčka, da se navadi. No, in sem nabavila ta malo mehko Annabel, ki celo nekaj govori in sedaj se vsak dan igra s tem dojenčkom, ga nosi naokoli, ga da spat, nahrani... tudi jaz upam, da bo ta pravega

lepo sprejela. Verjetno pa ji bo, tako kot pri vas "prinesel" kakšno malo darilce, recimo dvd Pujsa Pepa, ki jo obožuje
Marijaa, kaj če bi šla na kakšno masažo, da ti malo limfni pretok sprosti... hemoglobina sem imela jaz vedno dovolj - okrog 120 ga imam sedajle. Kar se pa tiče kg - jaz sem že z 1 taka kot slonček, kaj šele ti, ki nosiš 2! Še malo, pa bo spet vse normalno.
Glede daril pa sem tudi jaz mnenja, da je čisto dovolj majhna pozornost. Zadnja leta je šlo res že čez vse meje to zapravljanje in gužva v šoping centrih.
Pajčevina, jaz tudi naredim nekaj s fotkami od tamale, ponavadi fotoknjigo za ožje sorodstvo in so vsi ful veseli. Tudi letošnja se že tiska
žaži, dobro, da ste opravili s cepljenjem, imaš vsaj eno skrb manj.
Gwendolen, meja za Hgb je 110. Kar je višje, je ok. Meni je šele po porodu padlo na 108 in sem jemala tablete.