Dobro jutro punce!
Včeraj več nisem imela energije, da bi se kaj oglasila, sem bila zvečer preveč utrujena. S taščo sva komplet očistile stanovanje, zdaj pa me čaka samo še sestavljanje pohištva, ki ga že imava z lubijem doma, naslednji teden pa čakam samo še kuhinjo
Danes bom pa malo bolj na izi, da si malo odpočijem. Verjetno bom danes samo sestavila previjalno mizo in bo to to
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek posvetovalnico v protibolečinski ambulanti za ultivo (ker na Ptuju ne delajo epiduralne) in se bom kasneje odločila ali ja ali ne.
Mayčyca - a ni ultiva prepovedana sedaj? nam so tako reli v MŠ.
Jaz pa grem v petek v Postojno na predavanje za EA...v Postojni je EA na voljo 24 ur in delajo predavanja vsak teden. Se bom potem odločila kako pa kaj.
Nam pa je porodničar v MŠ rekel, da se na Ptuju izvaja ultiva, čeprav niso najbolj navdušeni nad njo, ker je vse na lastno odgovornost, ker si jo ženska sama stiska v žilo, ko čuti začetek popadka. Jaz sem tudi najprej želela EA, ampak tga pa na Ptuju žal več ni.
sisi77 - držim pesti, da se vse izteče tako, kot se mora

če boš pa le imela možnost (ko boš že v porodnišnici),pa se nam le kaj javi, da bomo vedele, kako je s tabo... ali pa kateri vsaj pošlji sms, da nam javi tu na forumu...
Enkica - upam, da bo s tvojo pikico vse ok in da bo lepo napredovala

pa isreno sožalje
Jaz sem se za pediatra že dogovorila in mi je sestra tam rekla, da naj pokličem kak teden po tem, ko pridema s pikico domov iz porodninice, da se dogovorimo za prvi pregled. Vem pa, da imajo pri tej pediatrinji ful gužvo (ker je baje res dobra).