Ojla januarske čveke, sem rabila več kot eno uro, da sem vse za nazaj prebrala, ste bile pridne!
sem bila namreč od torka do petka bolana in v glavnem počivala- je bla očitno neka črevesna viroza tako da sem bila non stop na wc-ju, pa samo banane, prepečenec, naribana jabka, kuhan riž ipd. jedla pa čaj iz suhih borovnic pila, da sem bla že čisto brez moči
najprej nisem upala piti medicinskega oglja, potem sem pa kolegico, zdravnico in še farmacevtko klicala in je ta rekla, da je čist varno, ker se ne adsorbira iz črevesja ampak samo veže toksine in bakterije in gre naprej, in ko sem ga potem 1x spila, je bilo takoj veliko bolje
tako da sem v soboto že kar normalno jedla, zdaj pa sem celo skoraj zaprta
moram dobit nazaj tisto kilco-dve ki mi je šla dol, ker baje v nosečnosti ni dobro hujšati... sem pa celo ostala doma dva dni in se prepričala, da bodo v službi že brez mene...
Grahek, čestitam za diplomo!!! vem, da je to velik podvig, samo je že tako nazaj, da se komaj spomnim
Kika, upam, da je vse OK, drži se!
sem šla v petek, ko sem se že malo bolš počutila, v naš lokalni Baby center in nabavila prve reči za
: 2 bodya na prelop, plišast kompletek za domov iz porodnišnice v zeleno-beli barvi (hlačke, jopica, kapica in copatki), majčko na trakec, žabice s stopali, akcijske Tommee Tippee flaške (3 za ceno 2) pa 2 njihovi dudki in zaščitni trak-blazinico za varnostni pas v avtomobilu, ker me pas že neki časa moti, ker skoz gor na bušija leze in ga potem vlečem dol... skratka, sem prav vesela, da sem nekaj dobila, in sem potem doma to vse na dolgo ogledovala in skoraj malo jokala od sreče- joj ti hormoni
ostalo pa počasi naprej, imam plan do konca oktobra vse glavno nabaviti, po večje reči greva pa z mojim 7.10. po 3D UZ (voziček, jogi, previjalna podloga, omarica za
reči) in komaj čakam!!
včeraj sem pa precej (kar 3 ure) hodila po gozdu in travnikih za jurčki, pa ni bilo kaj prida, sam je bilo pa ful luštno
so me potem prav noge bolele od hoje, pa buši je bil malo napet, zvečer sem pa samo počivala in malo košarko gledala in se prepričevala, da se ne smem sekirat hihi... moj
pa pride končno danes iz vojske po 3 dnevih, jupi!!
uf, ne vem, a sem hotela še kaj napisati, ja punce, pazite nase pa uživajte v tem lepem jesenskem vremenu!