IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
No, od danes naprej se začne moja porodniška..pa nisem kaj preveč vesela, ker sem res rada vsaki dan hodila v službo. Sej plan za danes že imam, da slučajno ne bom postala še kaj depresivna, bom še 2 stroja cunjic za pikeca oprala in zlikala.
Aja, pa danes se grem cepit za pandemsko gripo, sem se včeraj odločila, ker samo še to se mi manjka poleg vseh viroz, ki sem jih v tej nosečnosti pokasirala.
Zala01, sva na istem, jaz tud danes zakljulčujem in si sploh ne predstavljam, da bom od jutri kar doma ostala... sem spraznila vse predale in predala mizo sodelavcu, pa mi je kar mal tesno pri srcu, res čudno, saj sem še malo prej komaj čakala, da bom doma

imam pa tudi dosti opravkov ta teden, da ne bo kake depresije - avto registrirat, v čet. še na eno novinarsko konferenco, pa sodelavko obiskat, ki je rodila oktobra, pa s sodelavci še na prednovoletno večerjo, karting bom pa izpustila

a ja, pa še par stvari v LJ nabavit, da bo potem mir s šopingi...
dane sem imela kontrolo na diabetološki in sta bila tako urin kot cuker v krvi OK, tako da do poroda nimam več kontrol, ampake šele marca!