Jutro! Jaz tudi že nekaj časa ne spim, mam danes v bistvu precej za narest. Ju3 ma babi trgatev in grem tja malo držat moralo (za ljubi mir raje ne bom nič delala, ker me vsi skos nekaj kregajo da naj bolj u izi) pa bom spekla par stvari da proslavimo mojo diplomo, pa bom že kr danes začela.
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Grahek jaz sem slišala drugače za naš faks, da grejo še kar na roko nosečkam in mamicam
Očino je odvisno kake volje so al kaj
A ti si tudi na FF? Mah gori v referatu je tko, kakor veter zapiha oz. odvisno, kdo se ti javi na tel. Statut Uni v Lj določa samo, da mamicam pripada dodatno študijsko leto, potem si pa vsaka fakulteta to razlaga po svoje. Večina jih da dodatno možnost ponavljanja (torej moraš vseeno naresti pogoje za to), pri nas ti pa dovolijo, da si brez posledic zamrzneš status. Kolegica je lani oktobra rodila in je na pavziranju. Jaz sem tudi klicala, in so mi rekle, da bi morala že zdaj z oktobrom zamrzniti status, ne glede na to, da imam rok šele januarja, kar se mi zdi čisto čudno - kaj naslednjega oktobra, ko bo mišek star šele 9 mesecev pa na polno na faks... mah bomo vidli. najprej se moram zdaj jaz nekam vpisati zaporedno, potem bom pa videla, kake mam bonitete oz. možnosti. Odvisno, kje me vzamejo.
Pa misliš, da če očka pride podpisat za preživnino lahko potem uveljavlja tisto porodniško prvih 15 dni? To me tudi skrbi...
Kika, ti kar lepo u izi, pretiravat vseeno ni treba
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
zvečer pa si bomo verjetno pekli kostanje
Mmmmmmmmmm, pečen kostanj.......