o Sisi77, boga
pa saj bo, še malo a?
mene pa kar se krčev v nogah in bolečin v križu tiče presenetljivo nič ne matra, da še sama ne morem verjet, tako da spim kot dojenček oziroma kot sem pred nosečnostjo
je pa res, da imava dokaj nov in dober jogi iz lateksa, ki sem ga kupila ravno s tem namenom, da me ne bo matralo spanje med nosečnostjo
zdaj me ta nosečniški diabetes skrbi, ker imam drug teden ponoven test z večjo dozo glukoze in ful upam, da bo vse OK, ker sem brala na RR forumu nosečniška sladkorna, kako si punce potem merijo enote hrane, jesti morajo 5-6x na dan in meriti sladkor, ene se celo špikajo z inzulinom, groza
prvo kot prvo ne vem, kako bi preživela čisto brez sladkarij, posebej čokolade, kot drugo pa ne prenešam špikanja in igel in so mi že ti odvzemi krvi na rednih pregledih malo mučni...
joj, same skrbi, če ni eno je pa drugo...
drugače pa greva drugo sredo po UZ malo v šoping -jogi, previjalna podloga, banjica, posteljnina, omarica za cunjce, za voziček pa bova še videla -a potem se splača počakati na novoletne popuste?? a je to običajno? samo potem bo moral moj sam ponj, no pa bo že
lep dan vsem, jutri je že petek!