Hoj! Danes sem klicala mojo gin. glede izvidov od prejšnjič. Načeloma je tako, da če te ne kličejo, je vse ok. Samo je bolj ziher, da ti lepo povejo v telefon, da je vse ok, kot pa da čakaš... Vsaj meni. No pa je pogledala in vse štima
Železo, cuker in toksa, vse ok
kett, lepo pozdravljena
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Punce, kaj ve nimate namena hodit na sprehode pozimi z
? Ker nekatere pišete, da ne potrebujete vozička, ker tako ne boste hodile na sprehode pozimi. Jaz bom sigurno, saj mislim, da če
fajn oblečem in pokrijem, ne more bit kaj narobe. Sestrična je rodila na Božič in vem, da so res veliko hodili na sprehode in je njen sinček tudi vedno spal v vozičku, pa še zdaj (decembra bo star 2 leti) čez dan vedno spi v vozičku.
ah ne, tako hudo ni

rok imam 8. 1., če pa voziček kupiva šele npr. 15. 1., se mi ne zdi nič prepozno. Vsekakor ga kupimo najkasneje konec januarja (ampak res najkasneje), ker se da v dec. in jan. precej prihraniti, vsaj tako sem brala po netu.
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Sma pa ravno danes dobila ikea family card.
A zaporedno greš študirat... Ma dobra si, da se ti ljubi, jaz komaj čakam da to končam
No jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan pa pol klicala, ker včasih rabijo neki cajta, da pošlejo
Wa, jaz sem jo tudi danes dobila

Vsa happy

Sam je pa gor moj priimek na -ii namesto na -ič. Jim šumniki očitno ne grejo
Ah saj to je samo za status, ne grem študirat... Kje se mi pa da vse to še enkrat

Rabim ga zaradi družinske pokojnine, ker drugače zgubim pravico. Tako jo pa lahko dobivam še 2 leti, dokler ne dopolnim 26 let. Pa ni glih mini vsota, bi jo ful pogrešala, sploh z bučkico na poti
IZVIRNO SPOROČILO: somic
lekadola se niti ne trudim več pit, ker nima smisla. glede na to, da sem prej tako močne tablete jemala, mi lekadol sigurno ne more prijet.
To pa ni nujno

Ker je bistvena vrsta analgetika, ne jakost. Mam mini diplomo iz analgetikov, sem mela ful težave z glavoboli celo srednjo šolo. Npr. meni po reputaciji konjski Naklofen nič ne pomaga (osnova je diklofenak), podobno tudi Ketonal (ketoprofen). V redu mi je bil Nalgesin (naproksen natrij), za menstrualne krče mi je v redu prijel Bonifen (ibuprofen), za glavobol nimam pojma kako bi šlo. Začuda mi lepo prime tudi Daleron, ki je običajen paracetamol. Zanimivo, Lekadol mi prime počasneje in manj, pa je tudi paracetamol, samo so pomožne sestavine druge. Še najbolj mi je pa prijel Caffetin od Plive, ki ima pa not paracetamol, propifenazon in kodein. Tako da "jakost" ni najboljše merilo, ker vsak tablet na različne ljudi različno deluje
kika, mogoče je pa tvoji gin. tako boljše, ker se bodo s tabo ukvarjali v Lj, kjer so bolj stručkoti? Sem že parkrat brala, da se ženske pritožujejo, da njihovi gin. totalno zatrokirajo ko je kaj nenavadnega oz. ne čisto po učbeniku in da zelo radi pošljejo v Lj, če se le da.
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Kako pa sta dobila to ikea family card? Pa imaš kakšne ugodnosti s to kartico?
Naročiš jo tukaj (če bota kupovala v Avstriji):
http://www.ikea-family.net/austria/anmeldung.php Jaz sem jo dobila v tednu in pol. Ugodnosti je kar nekaj:
http://www.ikea.com/at/de/aktivitet/ifwebspecial.html npr. določeni izdelki so ceneje (eni skos, eni omejen čas), maš garancijo na transport,...
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Jaz hodim tudi na masažo za nosečnice in mi zelo dobro denejo zelišča, ki so v masažnem olju..mmmmm
mmmmmmmm, jaz bi tudi..... Kam pa to hodiš in koliko stane?