IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Kika in osale ki imate rok v začetku jan., kako čutite svoje
? Jih čutite vsak dan enako intezivno? Ali so en dan bolj razgrajaški, potem pa drugi dan počivajo?
Moj
je včeraj dopoldan brcal in divjal kot da bi bil na tekmovanju. Potem se je do večera umiril in mi poklonil samo kakšno nežno brciko, atija je pa pustill nacedilu. Danes je pa spet tako zelo nežen, da moram biti prav pozorna, da ga začutim. Me že kar malo skrbi.
Pri meni je danes čisto enkako. Včeraj je res fejst brcal, danes pa se mu ni in ni. Tu pa tam čist narahlo brcne

Je pa blo že večkrat tak, da je biv kak dan ful mirnješi, če je prejšnji dan fejst brcal...
No upam, da bo vseeno začel malo bolj danes.
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Jutro čveke!!! danes sem dubla odgovor za zaporeden vpis od ene izmed fakultet in je ratalo JUHUUUUUUUU Kero veselje, mega skala se mi je odvalila od srca
Jeiiii

No sem pa rekla, da še počakaj kak dan
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Meni je pa vcasih najbolj pomagal Aspirin.Nic drugega,samo to.Se ga uzivala leta in leta,dokler nisem izvedela,da je kar fejst skodljiv za zelodec,kri...
Meni aspirin odgovarja. Zakaj pa bi bil slab za kri? Res je, da jo reči kar pa je včasih čist ok, ker pomaga proti kakšnim strdkom( če greš na kakšno potovanje, kjer moraš kar nekaj ur sedeti je priporočljivo, da kak teden prej jemlješ aspirin 100), sam med menstrucacijo ni priporočljiv al pa če greš na kakšno operacijo zoba ali česa ga ne smeš. Drugače ima pa kar nekaj pozitivnih učinov.
Kar nekaj ljudi ga pa ne more jesti, ker jih potem želodec boli, mislim pa da če ga vredu prenšaš ni panike, če ga jemlješ.
Moj ima tablete maridol migren za glavobol. So pa zelo močne in podobne aspirinu, torej ne za tiste, ki jim aspirin ne paše pa seveda ne za

. Drugače pa kar menda pomagajo...
Kolk sem se najedla danes, je moj kuhal, neko tajsko zadevo in je meni prej naredil, ker nočem tolk pikantno oz. njegovo pikantno lahko tak samo on je in še par ostalih smrtnikov
No potem pa sem še puding na vrh in sem čist polna
< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.10.2009 14:03:49 >