IZVIRNO SPOROČILO: lesk80
Doma toliko dela, diplomsko nalogo popravljat in diplomirat čimprej, stanovanje za uredit od kopanice do sob in še opremo nabavit za princesko. Vse naenkrat. Mislim da bo dotalni bankrot.
Pridna

Se bo že vse uredilo, tudi z denarjem, boš videla.
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Hoj! Danes sem klicala mojo gin. glede izvidov od prejšnjič. Načeloma je tako, da če te ne kličejo, je vse ok. Samo je bolj ziher, da ti lepo povejo v telefon, da je vse ok, kot pa da čakaš... Vsaj meni. No pa je pogledala in vse štima
Železo, cuker in toksa, vse ok
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Jaz hodim tudi na masažo za nosečnice in mi zelo dobro denejo zelišča, ki so v masažnem olju..mmmmm
mmmmmmmm, jaz bi tudi..... Kam pa to hodiš in koliko stane?
Jaz hodim kar k eni privat iz okolice, sem že nekaj let redna stranka. Skratka, pri prvi

sem se na masažo spomnila šele zadnji mesec, ko sem že zelo otekala, pa mi je zelo pomagalo. Sedaj sem se že toliko prej odločila, da grem na 14 dni, toliko pa že dam nase in na svoje dobro počutje, ker res paše, sploh noge in hrbet, kar je najbolj problematično v

.
Naj bi pa imeli skoraj povsod, kjer imajo tole klasično masažo, tudi za

- razlika je le v tem, te najprej zmasira na hrbtu, nato pa na obeh bokih in na koncu še v sede (na trebuhu pa ne).
IZVIRNO SPOROČILO: somic
masaže??? jaz sem trenutno zaposlena kot maserka v enem izmed hotelov. sicer delam to že 4 leta in vedno sem najraje masirala nosečke. vem da full paše, tako da če imaste možnost si le privoščite malo razvajanja!

To je pa kar naporen poklic, a ne... Je pa fino, ker vsi odhajajo od tebe zadovoljni
IZVIRNO SPOROČILO: kemo
Aja a še boli katero želodec zvečer, ker mene koker je ura 7 začne boleti pa naj kaj jem prej ali ne. Pol ko pa spijem en kozarec mleka je pa malo bolje.
Mene je zadnje dni začela zvečer matrat kislina (uf, se še predobro spomnim kaj to pomeni

... vse do konca

) Pomagam si pa kar z Donatom.
< Sporočilo je popravil Aurea -- 2.10.2009 21:40:26 >